2016. május 21., szombat

Mi lett volna, ha Peeta helyett Katnisst térítik el a Kapitóliumban?

Az Unicorn Feelings Tumblr remek és találó képsorozatában most egy, a címben jelzett párhuzamos valóságot jár körül a szerző. Érdekes meglátások, szívszorító képsorok:

- HAZUDIK! NE HIGGYÉTEK EL, BÁRMIT IS MOND. PEETA EGY MUTÁNS!
- Nem az vagyok, aminek gondolsz.
- TŰNJ INNEN!

- Rosszul vagyok, ha ránézek Katnissre, szerintem örökre elveszítettem őt, Haymitch.
- Nyugi, hamarosan jobban lesz.

- Peeta... Emlékszem a kenyérre.

Forrás: Unicorn Feelings Tumblr

4 megjegyzés:

  1. A 2. sornyi képen elgondolkoztam. Katniss is elmélkedik azon a könyvben, hogy ha őt térítik el, akkor Peeta hogyan viselkedett volna vele, és én azon a nézőponton vagyok, mint ő. Peeta nem lett volna soha elutasító vele, nem haragudott volna rá, megértően bánt volna vele. És élete utolsó percéig nem adta volna fel, addig próbálkozott volna, hogy Katnisst visszatérítse. Szóval nekem a második sornyi kép valahogy nem passzol Peeta személyiségéhez. :) De alternatív OOC sztorihoz tökéletes. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem minden passzol, amit a fejemben elképzeltem, kivéve azt, hogy Peeta ezt megbosszulná Snow elnökön. Valamilyen mértékben biztosan, de azt, hogy erőszakkal, valahogy nem Peetához köthető. De ki tudja, hogy mit tenne vele ha valóban így történt volna.

    VálaszTörlés
  3. Én Spirit Bliss-szel értek egyet, én is úgy képzelem, Peeta nem hisztizne, hanem a végsőkig harcolna, hogy Katniss régi önmaga lehessen mielőbb.
    Snow-val kapcsolatban van abban valami, amit írtál Kami, de azt viszont el tudom képzelni, hogy annyira elkeseredjen, annyira mindent mindegynek érezzen, hogy idáig fajuljon a dolog.

    De örülök, hogy vannak még számunkra nem látott képsorok, amelyek ráadásul olyanok, amik elgondolkodtatnak, amin lehet eszmét cserélni, a szó jó értelmében "vitatkozni".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez a történet olyan, mint a Harry Potter. 17 éve olvastam az első részét, és a mai napig találok a történetben olyan érdekességeket, amik korábban nem tűntek fel, valamint a mai napig van egy csomó kérdés bennem a történettel kapcsolatban, amiről lehet beszélgetni. :)
      Szerintem Az éhezők viadala is ilyen. Hiába van vége a könyvnek, a filmnek, mégis marad ezer kérdés, téma, új gondolat, amiről még évekig, évtizedekig tudunk majd beszélgetni, vitatkozni, elmélkedni. :)

      Törlés