2016. május 12., csütörtök

Innen-onnan röviden

Jövök egy szokásos adag hírrel, fogadjátok szeretettel.


  • Jennifer Lawrence kapcsán most az X-Men film kezd célegyenesbe érni, hiszen az a film jövő héten már világszerte a mozikba kerül, a héten pedig volt egy agyszabású rajongó vetítés (Global Fan Screening), amelyen természetesen Jen is megjelent. Erről sok helyen lehet millió képet látni, én most a Zimbio albumát ajánlom figyelmetekbe, ahol sok Jen kép mellett sok minden más is van. 
  • Ha már X-men, van két jelenetfotónk is a filmből, amelyet ITT találtok, és egy kisfilm Jen karakteréről, Mystque-ről, amelyét IDE érdemes kattintani.
  • Liam Hemsworth-ről a Függetlenség Napja 2-ből van egy merengős képünk - ebben jó ám a csávó - amelyet ITT találtok.
  • EZEN az oldalon pedig néhány mozgókép-kockát láthattok, amelyet a The Duel előzeteséből vágtak ki lelkes rajongótársaink.
  • Újabb karakterposzterek érkeztek a Szemfényvesztők 2-höz is, amelyek közül Woody Harrelson karakteréét ITT láthatjátok néhány másik között. Mondjuk kár, hogy ez egy durván photoshoppolt kép Woody-ról, de azért jó látni újra a Négy Lovast :)
  • Jena Malone pocakja egyre hatalmasabb, és ezek továbbra is áradnak Instagramjára, az egyik utóbbi ITT.
  • Aki pedig szinte el is felejtette, milyen Jena pocak nélkül, IDE kattintson egy képért, amelyen a színésznő a Neon Démon című filmben látható.
  • Ahogyan korábban Amandla Stenbergről, most Isabelle Fuhrmanról sokasodtak meg a hírek. A jelenleg 19 éves színésznő, aki az első Éhezők Viadala filmben Clove szerepét alakította, most két új filmben is játszik, az egyik a Stephen King regényén alapuló A Mobil és a Dear Eleanor. Mindkét film előzetesét megnézhetitek EBBEN a Just Jared cikkben. A Mobilból ITT egy jelenetfotó is látható Isabelle-lel. Mindkét filmet júliusban mutatják be az amerikai mozik, magyar bemutatót azonban egyik esetben sem találtam. 
  • Szintén Isabelle-ről az Imagista című magazinban egy hosszabb interjú is olvasható (sajnos Éhezők Viadala vonatkozás nélkül, akit mégis érdekel, IDE kattinthat érte), az újság számára készült fotósorozat egy másik darabját pedig ITT nézhetitek meg.

2 megjegyzés:

  1. Kár, hogy Isla Fisher nem szerepel a Szemfényvesztők folytatásában. :/ Ez az új csaj akit "benyomtak" a helyére nem szimpatikus.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon sajnálom.... Nagyon megkedveltem az első részben! :(
      Bori

      Törlés