2016. május 22., vasárnap

Innen-onnan röviden

Ebből is van még. Bár a képek alapján látható, hogy most azért az egyéb projektek sem pörögnek annyira...



A részletek szokás szerint a folytatásban.


  • Jennifer Lawrence-nek tehát az X-Men film van folyamatban, onnan még egy jelenetfotónk van és egy cikk, amelyben Jen kifejti, hogy szívesen visszatérne a franchise-ba, de megnehezítik a Fox dolgát, ugyanis szereplőtársaival megegyeztek, hogy az esetleges folytatásra csak akkor térnek vissza, ha mindenki visszatér.
  • A Telegraph oldala egy 55 képes sorozatban mutatja be szintén Jent, már a korai megjelenéseitől kezdve. A képsorozatért IDE kattintsatok.
  • Jennifer Lawrence a héten Graham Norton Showjában vendégeskedett, akit érdekel, ITT megnézhet néhány részletet a műsorból.
  • Liam Hemsworth a Függetlenség Napjával kapcsolatos részletekről beszél egy kisfilmben, amelyet ITT tudtok megnézni.
  • Josh Hutchersonra haragszom picit, mert saját karrierje egyengetése helyett az amerikai elnökválasztási kampány aktív részesévé vált, én pedig nem kedvelem, amikor valaki erre használja hírnevét, ismertségét. Azon kívül egy stúdió megnyitóján vett részt, amelyről fent és ITT láthattok egy-két képet. 
  • Hogy mennyire uborkaszezon van, azt jól jellemzi, hogy a főszereplőkről már az is hír, ha a kutyáikkal vannak. Jen és kutyája, Pippi ITT látható, Joshról gifek jelentek meg a témában, Liam pedig maga tett ki egy képet Twitterére és Facebook oldalára, amelyen szintén kutyájával látható. 
  • Sam Claflinnel a Mielőtt Megismertelek kapcsán kerülnek elő cikkek, fotósorozatok. A múltkori interjú, amit ígértem félre van téve, most úgy gondolom, jövő hétvégén nekifutok és lefordítom, EZT azonban nem hinném. Ezekben már tényleg csak érintőlegesen van említve Az Éhezők Viadala, ám a cikk végén található fotósorozat képeiért - amelyekből egyet fenn is láthattok - mindenképp érdemes kattintani.
  • A filmből, amelyet - ne feledjétek - június 9-től láthatunk a mozikban, - a Popsugar oldalán 30 jelenetfotó jelent meg, amelyek között nyilván újak is vannak.
  • A Woody Harrelson főszereplésével is játszódó Szemfényvesztők 2-ből is van egy új jelenetfotónk, amelyet a produkció Twitterén osztottak meg.
  • Jena Malone horrorjából, a Neon Démonból három filmrészletet közöl a Bloody Disgusting cikke. Jen az első és a harmadik klipben látható.
  • Natalie Dormerről a Trónok Harcából van jelenetfotónk, amelyet ITT nézhettek meg.
  • Dormer viszont másokkal ellentétben igencsak pörög a karrierjében. Most két új szerep is kinéz neki.
    Az egyik a God Four, amelyben Michael Douglas és Jai Courtney mellé csatlakozik. Ez a dráma egy fiatal filmesről szól, akit Courtney alakít, aki 10 éves érettségi találkozójára készülve megtudja, hogy egykori evezős csapattársa öngyilkosságot követett el. A hír kapcsán a fiatal filmes felidézi utolsó gimis évét, amikor életében a szerelem, a hűség, a rivalizálás és a veszély játszottak főszerepet.
    Másik filmjében az In Darkness-ben Dormer egy vak zenészt alakít, aki fültanúja lesz a fölötte lévő lakásban történő gyilkosságnak, amely kapcsán a londoni alvilág magába szippantja őt. Forrás: EmpireMagazin
    Mindkét film érdekesnek hangzik, ha lesznek róluk további hírek, hozom.
  • Éltes kora ellenére Donald Sutherland is igen aktív még, így ő is új szerepre készül. Az elismert színész Helen Mirren mellett alakít majd főszerepet a Leisure Seeker című filmben. A film egy nyugdíjas házaspárról szól, akik orvosaik és gyerekeik tanácsa ellenére lakókocsiba pattannak, hogy keresztülszeljék az országot és ellátogassanak példaképük, Ernest Hemingway egykori otthonába. Forrás: The Hollywood Reporter
  • Stef Dawsonról a fent is látható kép az ő Instagramjáról származik.
  • Stef Dawsonról másik hírünk is van, új filmje, a Creedmoria előzetese. A filmben Stef egy Candy nevű lányt alakít, akinek teljes csőd az élete: bátyjára egyik szomszéduk meztelenül és részegen talál rá, barátja egy tahó, főnöke seggfej, anyja pedig mindezek ellenére megpróbál úgy tenni, mintha minden normális lenne. Candy úgy dönt, ki kell törnie ebből. Az előzetest a BrooklynFilmFestival oldalán láthatjátok, a poszteréért pedig IDE kattintsatok.

2 megjegyzés:

  1. Jo egy kicsit hallani roluk😊
    Viszont azon én is meglepődtem,hogy Josh Ennyire benne van a politikában. Nezten is,hogy ez most mi. Vagyis iagauabol csak meglepett a dolog. Abszolut nem képzeltem rola. Inkabb valami jótékonysági rendezvényen..

    VálaszTörlés
  2. Nekem szimpatikus, hogy foglalkozik a politikával is. Minden egyes embernek foglalkoznia kéne vele, és akkor talán pozitív irányba változhatna a világ. Hiszen a politika minden ember életét áthatja, attól függ, hogy mit eszünk (vagy van-e egyáltalán mit ennünk), meggyógyítanak-e, ha megbetegszünk, milyen iskolába járhatunk és mit tanulhatunk ott, van-e pénzünk a kultúrára és szórakozásra vagy szimplán csak annyira futja, hogy a mindennapi betevőnket kifizessük, rabszolgaként bánhat-e velünk a főnökünk vagy meg kell becsülnie a munkánkat, hogyan bánnak a nőkkel, gyerekekkel, kisebbségekkel és egyéb kiszolgáltatott csoportokkal stb.

    Szóval lényegében, ha azért vesz részt a kampányban, mert úgy hiszi, hogy a támogatottja jobbá teheti az országát és az országában élők életét, akkor vehetjük úgy is, hogy épp "jótékonykodik". Csak nem kisebb csoportokkal, hanem a teljes népével, és mivel az USA nagyhatalom, így lényegében az egész világgal is. :)

    VálaszTörlés