2016. május 25., szerda

Sam Claflin Az Éhezők Viadala lehetséges előzményfilmjeinek témáiról

Javában zajlik Sam Claflin legújabb filmjének, a Mielőtt Megismertelek promója, sajtókörútja. Mivel nem tudom, mikor lesz legközelebb Innen-onnan rovat, ha már itt vagyunk, már most megmutatom Nektek a Samről a május 21-i sajtókonferencián készült fotósorozat képeit (ezek ITT találhatóak), néhány képet pedig EZEN a linken találtok a hétfőn, vagyis május 23-án lezajlott világpremierről.

A filmet mi majd csak június 16-tól nézhetjük meg a mozikban, de addig is egy idevágó videót hoztam, amelyben az E! News riportere Az Éhezők Viadala lehetséges előzményfilmjeiről kérdezi Sam Claflint:


A riporter arra kíváncsi, Sam szerint kellenének-e egyáltalán előzményfilmek és mi az, amit ő szívesen nézne meg a témából. Sam azt mondja, hogy azt szereti Suzanne Collins műveiben, hogy az írónő egy olyan világot teremtett, amelyről az emberek szeretnének még többet tudni. Ő személy szerint arra lenne a legkíváncsibb, hogyan kezdődött el a Viadalok története, a másik pedig, amit örömmel fogadna, Haymitch egykori Viadala. De Sam szerint ezek csak akkor lennének jók, ha maga Suzanne Collins írná őket, szóval a történet sorsa az írónő kezében van. [Ő pedig elég látványosan elbúcsúzott a történettől az utolsó film megjelenésének idején.] 

2 megjegyzés:

  1. Úgy hiányoznak ezek az interjú fordítások. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ilyenből nem tudok sokat ígérni, de a héten jön még egy (régebbi, de eddig még nem látott) Liam gyorsinterjú és a már ígért Sam Claflin-est is megcsinálom a hétvégén. Úgyhogy ezekből az utolsó morzsákból lehet még csipegetni.

      Törlés