2016. május 28., szombat

Gyereknap hétvége 1: Sam Claflin apai élményeiről

Érdekes, ezt most ennyire nem terveztem, csak a héten két olyan téma is szembejött, amelyben valamelyik Éhezők Viadala szereplő beszél egy-egy gyerek hozzátartozójáról. Vigyázat, a cukiságmérő kiakadhat :)
Mai anyagunkban Sam Claflin a Mielőtt Megismertelek promója során szólta el magát, hogy gyermeke kisfiú. Olyan szeretettel beszélt róla és az apaságról, hogy nem tudom kihagyni, hogy veletek is megosszam a PEOPLE magazin cikkét:

Forrás: Ismeretlen*

- Olyan sokat forgatok mostanában, hogy nem tudok olyan sok időt tölteni a kisfiammal, mint szeretnék. - mondta Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott filmek szereplője, akinek Laura Haddock-kal közös gyermeke tavaly decemberben született. [Az eredeti mondatban csak a "him" szócska utal a kicsi nemére, amelyet eddig a külföldi sajtó sem ismert - Claflin módszeresen óvja magánéletét.]

- Szóval azt hiszem, a Mielőtt Megismertelek promója után - amely apák napja körül fejeződik be - végre kicsit többet családozhatok.
- Csak a kis emberrel töltöm majd. - mesél Claflin apák napi programjáról. - Nem tudom, mire számítsak, nincsenek elvárásaim. Korábban még nem volt részem hasonlóban.

Az apaság igencsak megváltoztatta Claflint, aki azt mondja, ez a dolog semmi máshoz nem fogható - de persze az összes változás és az új élet is abszolút megéri.
- Mindig is azt hittem naivan, hogy tudom, milyen ez az egész. - mondja Claflin, aki 2013 nyarán vette feleségül Laura Haddock-ot. - Ám amikor a kicsi megszületett, olyan szeretetet éreztem, ami semmi máshoz nem tapasztalható, és amit másnak, aki nem élte még át, nem is lehet elmagyarázni.

- Persze, hogy nehéz, de megéri. - folytatta Claflin. - De határtalan élmény jár vele. A szó szoros értelmében ő a legjobb dolog, ami történhetett velem.
Forrás: People

* Pinteresten találtam a képet, de halovány fogalmam sincs, hiteles-e, pont azért, mert - mint írtam - Sam védi magánéletét, és nem nagyon szokott (pláne ennyire) privát képeket megosztani. Ugyanakkor a mellette álló nő emlékeztet Haddock-ra, szóval bizonytalan vagyok. Cukik, az tény, én meg most beérem ennyivel.

4 megjegyzés:

  1. Akár igazi a kép, akár nem, nagyon édes. :D És aranyos az is, ahogyan beszél a kisfiáról és az apaságról. :)

    VálaszTörlés
  2. Olyan mintha Sam innen nézve jobb fülében valami fülbevaló feleseg lenne. Tudtommal nincs neki. De lehet csak a mögötte lévő dolog kavar be

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mögötte lévő kép zavar be. Eleinte én is úgy láttam, de akkora füle nem lehet neki, ráadásul közelről látszik, hogy az már a háttér :)

      Törlés
    2. De tutira nem a saját gyerekük vagy nem ők vannak a képen eredetileg, mert fordítom azt az interjút, amit ígértem (jövő héten érkezik valamikor!!) és abban az van, hogy nem rak fel képet a kicsiről netre és nem is fog a jövőben sem. Vagy csak egy jó manip ez a kép vagy nem tudom, illusztrációnak jó, de ennyi. :)

      Törlés