2013. június 13., csütörtök

Mától a mozikban a Szemfényvesztők

Woody Harrelson az egyik főszereplője a mától látható Szemfényvesztőknek, amelyről sokat olvashattatok már. Aki még bizonytalan, annak most három dolgot ajánlok: Íme az Origós kritika, amely kedvcsináló hangulatú, mesél a filmről, de semmit sem spoilerez el.

A másik a film előzetese, amely szinkronos, de nem vagyok biztos benne (illetve inkább reménykedem), hogy ezek nem a végső szinkronhangok. Amúgy a szinkronhangok névsorát megtaláljátok a Port.hu megfelelő oldalán. Itt pedig az előzetes:


És végül pár hete láthattátok a film első négy percét, amely azóta felkerült feliratosan is a YT-ra. Azt is meg lehet nézni, íme:


És továbbá: részemről megnézős a film [viszont valszeg csak jövő héten jutok el moziba], de ha Ti is megnéztétek, és van kedvetek írni róla, akkor bátran megtehetitek ezt ide, kommentbe. Ha nagyobb igény van erre, kiteszem a linket oldalsávba is :) Jó mozizást mindenkinek!!

9 megjegyzés:

  1. Ma láttam a moziban és sajnos csalódnom kellett. A négy főszereplőről szinte annyit tudunk meg, mint amennyi ebben a 4 percben van aztán csak ott vannak semmi karakterfejlődés nélkül... Az alakítások rendben vannak Woody Harrelson és Mark Ruffalo továbbá Morgan Freemannél ez el is várható. Néha a film túl lehetetlen dolgot állít a néző elé ami egy bűvészes filmnél megszokott lenne, de voltak nagy túlzások is. Aztán az utolsó 30 per valami katasztrofális... Mindent ebbe a kis részbe akarnak összesűríteni és olyan sok információt kap egyszerre a néző, hogy már nem is ért semmit. Összességében sokkal többre számítottam, de csalódnom kellett...

    VálaszTörlés
  2. Me megnéztem. Csalódtam benne egy kicsit. Jó film, jó csavarokkal, végig izgalmas, de jobbra számítottam. Nem volt meg az a különös izgalom benne. Viszont a színészek brillíroznak. Woody Harrelsonon jókat lehet röhögni! :) Nem akarom senki kedvét elvenni a filmtől, én valószínűleg többre számítottam sokkal, és azt nem kaptam meg. Viszont jó film, elgondolkodtató.

    VálaszTörlés
  3. En szemely szerint nem ertek egyet az elottem szolokkal de vegulis izlesek es pofonok:) nekem igazan tetszett a film porgos volt csavaros latvanyos es erdekes.a szineszi alakitasok is jok voltak es nem csalodtam a filmben nagyon vartam hogy kijojjon es megnezhessem es pont azt vagy talan tobbet is kaptam mint amit vartam.:)

    VálaszTörlés
  4. Ketszer kommenteltem es nem kuldi el:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elküldte, de moderálva vannak a hozzászólások, csak később jelennek meg.
      Megértésedet köszönöm. :)

      Törlés
  5. Én a múltkor olvastam az első 2 kommentet és először nagyon vártam a filmet aztán ezek miatt a kommentek miatt alig mertem elmenni,mert mondom minek adjak akkor rá ki pénzt,de ma beültünk barátnőmmel és egyátalán nem bántam meg.Nagyon jó volt :D Szívesen beülnék többször is megnézni

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is nagyon jó volt a film... van egy-két hiba a sztoriban, de ennyi még belefér, hihetetlen a látványvilág, és imádom a színészeket, akik játszanak benne...innentől fogva már elfogult voltam :D :P
    szerintem érdemes megnézni

    VálaszTörlés
  7. Egyszerűen király! Meg kell nézni! Szuper film!

    VálaszTörlés