2013. június 22., szombat

Nem lesz Futótűz előzetes a Comic Conon

Valaki (névtelenül és forrás megjelölése nélkül - amit amúgy nagyon nem kedvelek), már jelezte nekem kommentben, hogy tudni véli, hogy a San Diego-i Comic Conon új Futótűz előzetest láthatunk, amelyet ráadásul Sam Claflin mutat be. Ma aztán megjelent egy hír, az SDCC Newsvine-on, ami ezt látszott alátámasztani, ám kinti rajongótársaink utánajártak, és úgy tűnik, mégsem igaz a hír. Azért, ha már leforídottam, beteszem:

A Lionsgate fő produkciója Az Éhezők Viadala: Futótűz (bemutatója 2013. november 22.) - többek között - egy teljes értékű előzetessel jelenik rendezvényen. A film főszereplői, Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Sam Claflin is megjelennek a rendezvényen, hogy bemutassák az új anyagot. A többi nagy fontosságú promóciós eseményről majd később adunk tájékoztatást.

A San Diegoi Comic Con 2013. július 18 és 21. között kerül megrendezésre. Egészen biztosan fogunk hallani róla, főleg, hogy tavaly nem volt bemutatandó Éhezők Viadala-anyag, mégis nagyon klassz írások, interjúk, képek érkeztek onnan. És ha új előzetes esetleg nem is lesz, azért lehet számítani ám erre-arra, egészen biztosan nem üres kézzel megy promózni a Lionsgate. Amennyire én az elmúlt években követtem az Alkonyat kapcsán, aminek a mozis megjelenési helyét vette át az Éhezők Viadala, azt tapasztaltam, hogy új posztereket, jelenetfotókat jelentettek meg, brutális mennyiségű tartalmas interjút olvashattunk, és volt, hogy a filmből levetítettek egy hosszabb - tavaly talán 7 perces(!) - részletet is.
Kérek mindenkit, hogy _semmibe_ ne élje bele magát, így aztán minden, amit kapunk ajándéknak ér fel (egyébként meg jó nagyot lehet csalódni). Biztosra vehetitek, hogy én is alig várom, hogy bármi izgit megoszthassak veletek!!! :)
Amúgy pedig: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél... Vagy hogy is van ez ezekben a körökben: Soha ne hagyjon el Benneteket a remény! :))

3 megjegyzés:

  1. Azért reménykedjünk :) (azt meg szerettem volna kérdezni hogy nem tudsz-e ajánlani valamilyen befejezett foxface fanfictiont)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát így csípőből biztos nem. Van egyfajta stratégiám, ami alapján keresek a Fanfiction.net-en, de keresni meg bárki tud. :) Szóval ügyesen :))

      Törlés