2013. június 15., szombat

Zenei kishírek a sorozat környékéről

Egészen pontosan két aprót hoztam most.

A Music And Sound Awards-on a TTL nyerte a legjobb eredeti zene díját az Éhezők Viadala előzetesének zenéjéért. Ha nem emlékeznétek, erről a zenéről van szó.


Ugyanők írták a Futótűz első előzetesének zenéjét is, azt pedig ITT hallgathatjátok meg (újra).

A másik hír pedig arról szól, hogy lehetséges, hogy - a We The King dala után - újabb szám is van, amely már a Futótűz zenei albumára készült, a CraveOnline beszélgetett ugyanis Arshad Aslam-mel, aki így nyilatkozott:

- Ööö, igen. - mondja nevetve. - Így van. Írtam egy számot a Futótűzhöz, amelynek a címe Spark, és éppen mostanában mutatjuk meg a Lionsgate-nek.

Ez pedig azért izgalmas, mert Arshad már írt egy számot Girl On Fire címmel, és az Alicia Keys számával ellentétben az övé tényleg az Éhezők Viadalához kötődik, sőt ennek érdekében létre is hozott egy weboldalt, amelyen bemutatja a számot és azt, mi volt a célja vele, hogyan gondolkodott írás közben [na, ez speciel nem is volt még itt, de ha szeretnétek, lefordítom :)]. Állítólag később egy petíciót is írtak a rajongók, hogy a szám felkerülhessen az Éhezők Viadala társalbumára, de ez nem járt sikerrel. Erről a számról van szó.

3 megjegyzés:

  1. Arshad: Girl on fire számát nagyon szeretem és a T.T.L zenéi is fantasztikusak :)

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon szeretném ha lefordítanád Ancsi. :D

    VálaszTörlés
  3. Arshadnak nagyon örülök,kíváncsi vagyok az új számára :) személyes kedvencem a girl on fire,fb lapjára feliratkoztam,de a petícióra nem.

    VálaszTörlés