2013. június 20., csütörtök

Josh Hutcheron Ryan Seacrest-nél a Futótűzről

A napokban Josh Hutcherson Ryan Seacrest rádiós műsorában járt, ahol beszélt a Paradise Lost forgatásáról és a Josh Hutcherson Celebrity Basketball elvezezésű kosárgáláról, amelynek bevételéből Josh a Straight But Not Narrow nevű melegjogi szervezetet kívánja támogatni. Az interjú során pedig - természetesen - szó esett a Futótűzről is, amelyről Josh a következőket mondta:

- Szerintem a történet nagyon kitárul. Sokkal több izgalmas szál bontakozik ki, összesűrűsödnek az események és ez meghatározza a film alapvető hangulatát. Úgy értem, megtartottuk az első film alapgondolatát és azt terjesztettük ki az egész világra. Egy kicsit felturbóztuk a dolgokat, amelytől még magával ragadóbbakká váltak, de ez igazán nagyszerű lesz. Ugyanakkor könyvhűek is maradtunk. A karakterek fantasztikusak és csodálatos színészek dolgoznak a filmben.

Ryan megkérdezte Josh-t Katniss és Peeta kapcsolatának alakulásáról is:

- Nem árulhatok el semmit a történetből, de rengeteg benne az érzelmi hullámzás. Katniss és Peeta kapcsolata nagyon összetett. Sok-sok apróságot ki kellett dolgozunk, de nagyon jók lettek. Az emberek szerintem nagyon elégedettek lesznek vele.

És ha már szóba kerültek a karakterek közötti kapcsolatok, Josh azt is elárulta, milyen érzés valakivel "munkaköri kötelességként" csókolózni:
- Azt kell, hogy mondjam, van egyfajta természetes izgalom ilyenkor is, ami átjárja az ember testét - mondja Josh nevetve. - Ha az ember beleéli magát a pillanatba és a jelenetbe, akkor teljesen természetes, ha megtörténik az, aminek meg kell történnie.
Forrás: RyanSeacrest

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése