2013. június 6., csütörtök

Atala szerepében: Karan Kendrick

Sose olvashattunk még róla, szóval hiánypótló kis írás következik. Egy hosszabb cikk összefoglalóját olvashatjátok:

Karan Kendrick gyerekkorában templomi darabokban szerepelt, később az újságírás után érdeklődött. Végül a Spelman Főiskola színház szakára iratkozott be, ahol 1998-ban diplomázott színházból és táncból. 
Ezután Atlantában kezdte el karrierjét, ahol virágzó művészeti közösséget talált, és egyre több filmstúdió is létesült. 
Filmes karrierje során Karan olyan sorozatokban és filmekben szerepelt, mint az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék, Katonafeleségek, Haláli testcsere, Timothy Green különös élete és az Éhezők Viadala.


- Minden szinten elképesztő volt. Olyan emberekkel volt lehetőségem együtt dolgozni, és tanulni tőlük, hogy igazán nagy élményt jelentett. Megtanultam, hogy ne féljek - mondta Kendrick az Éhezők Viadalában alakított szerepéről. A filmben Atala szerepét alakította, aki a Kiválasztottak fő kiképzője. Kendrick elmondta, hogy a szerep megtanította arra, hogy legyen bátor és határozott és hogy legyen nyitott a sikerre. 
- Tudom, hogy a siker valamiképp ijesztő és ahol lenni szeretnénk, az nagyobb, mint amit kezelni tudunk, de amikor az ember eljut oda, amiről álmodik, rájön, hogy ez az, amire vágyott. Minden, ami nagy és ijesztő felkészít erre és amikor odaér az ember, azt mondja, igen, itt szeretnék lenni.

Photo: JASON VORHEES/THE SUN NEWS
Éppen ezért annak érdekében, hogy segítsen a gyerekeknek is eljutni oda, ahol lenni szeretnének, Karan megnyitotta a Kendrick Akadémiát 2002-ben Fort Valley-ben. Annak ellenére ugyanis, hogy ő maga is szerepelt színházi darabokban gyerekként, a főiskola előtt nem volt lehetősége művészeteket tanulni.
Akadémiájával ezt a hiányt szeretné pótolni. 5-10 éves gyerekeknek Glee típusú kórusban való éneklési lehetőséget biztosít, a tizenéveseknek pedig olyan órákat, amelyeken írhatnak, rendezhetnek egy saját reklámot, amelyekben ők maguk is szerepelhetnek és a többi szereplőt is ők maguk választhatják ki hozzá.
Forrás: Macon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése