2013. június 21., péntek

Cinna: A férfi, aki lángra lobbantotta a lányt

A héten jelent meg ez az új cikk a Capitol Couture oldalán, amely Cinnát mutatja be. Kicsit értelmesebb anyag, mint a múltkori Effie-s, érdemes elolvasni :)

Cinna számára a divat nem egyszerűen karrier. Hanem elhivatottság is. - Én mindig a munkámban vezetem le a feszültséget. - mondja. 
Amikor bejelentették, hogy a 74. Éhezők Viadalán ő lesz a 12. körzet Kiválasztottjainak stílustanácsadója, a Kapitólium több megfigyelője összezavarodott, [próbálták megfejteni], ki is ez a rejtélyes divatszakértő, aki átveszi a 12. körzettel kapcsolatos feladatokat. 
Mégis, Cinna számára ez egy esély volt, hogy bizonyíthasson magának, és ez a lehetőség jól kifizetődött. Katniss és Peeta példátlan kettős győzelme után ő lett a Kapitólium legkeresettebb divattervezője, különösen "lángra lobbant lány" ruhája tette őt mindenki által elismertté. Tény, hogy a kapitóliumi elit ebben az időszakban fel nem vett volna mást. 
És hogy milyen meglepő gondolat vezetett Cinna tüzes kreációjához? Katnissék 12. körzetének szénbányái: - Mire használjuk a szenet? - kérdezi. - Elégetjük.
Ahogy az egész Kapitólium úgy a divatot jobban kedvelő körzetek polgárai is lélegzetvisszafojtva várják, hogy mi lesz Cinna következő lépése. Amikor megkérdezzük, hogy mi van még  az újdonsült divatguru tarsolyában, Cinnáról tudvalevő, hogy egyszerűen csak vállat von, szerényen elmosolyodik, ezáltal csöndesen megnyugtatva minket, hogy bármi is lesz, meg fogunk döbbenni. Addig meg hadd pörögjünk... Forrás: CapitolCouture.pn

1 megjegyzés: