2013. június 14., péntek

November 21-én érkezik hozzánk a Futótűz filmváltozata

Legalábbis megjelent az IMDB-n néhány új nemzetközi vetítési időpont, és ott ez van írva :) Mondjuk a Port még nem hozza le az időpontot, de a film forgalmazójának weboldalán is ez az időpont jelenik már meg :))

Forrás: ForumHungary

12 megjegyzés:

  1. Remélem felirattal is meg lehet majd nézni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, reggel még le sem esett, hogy szinkronizáltat írtak. De tavaly is így volt az Éhezők Viadalánál, szóval engem soha nem hagy el a remény ;)

      Törlés
    2. A tavalyi rész sikerei miatt kétlem, hogy a hazai forgalmazó kihagyná az IMAX által nyújtott pluszkeresetet, de IMAXba kötelező a szinkron szóval valószínűleg így marad. Ennek ellenére biztos, hogy megtekinthető lesz majd feliratosan is néhány moziban. De talán abban reménykedni lehet, hogy mivel ez mosziszinkron lenne talán jobb minőségű lesz és jobban odafigyelnek rá, mint ha csak egy dvdre raknák.

      Törlés
    3. A másik felhasználó is Te voltál? :)
      Mert a tartalom kb ugyanez, egyelőre azért nem rakom ki azt, hogy ne duplikáljak.

      Félek attól amúgy, hogy "az a néhány mozi", ahol feliratosan is meg lehet nézni a filmet, mind Pesten lesz. :/ A vidékiek meg gondolom, így jártak. De majd a DVD-n, legfeljebb...

      Törlés
    4. Igen, bocsi csak azt hittem nem küldtem el. xD

      De Ancsi szerencsére most már a Cinema City elkezdett néhány vidéki moziban is feliratosat játszani. (Debrecen, Pécs... és még pár mozi, de most ez a kettő jut eszembe) :D

      Törlés
    5. Bízom ebben én is, de nem jók a tapasztalataim, pedig vidéki nagyvárosi CC-ben szoktam nézni...

      Törlés
    6. Igen, én is bizakodom a CC-ben, mert múltkor a Vasember 3 is háromféle verzióban ment, és sikerült megnéznem feliratosan. Szóval HOPE :)

      Törlés
  2. Nem is mindig a portot kell nézni, mert az nem olyan pontos, hisz pl.: a 300 folytatásának megjelenését áttolták márciusra porton meg még mindig a nyári időpont van fent. De amúgy posztereken is írtak már nov 21.-et. :)

    VálaszTörlés
  3. És az is kiderült, hogy valóban szinkronizált lesz, akkor biztos lesz itthon is IMAXban.

    VálaszTörlés
  4. Tavaly szörnyű volt a szinkron, bár elsőre felirattal láttam.

    VálaszTörlés
  5. Hát, ha lesz IMAX, akkor az tuti szinkronos, de sokszor van, hogy a sima változat feliartos, vagy legalábbis feliratosan is adják. Mjad kiderül, de én nagyon reménykedek a feliratban :)

    VálaszTörlés
  6. jaj csak ne legyen szinkronos... :(

    VálaszTörlés