2013. június 17., hétfő

Mit várnak a rajongók a következő Futótűz előzetesben

Bár azóta kiderült, hogy téves riasztás volt az új előzetes híre (legalábbis csak az első előzetes egy rövidített verziója lesz hamarosan látható), az Examiner még az első lelkesedés pillanatában összegyűjtötte, minek is örülnének a rajongók egy új Futótűz előzetesben:

1. A rajongók alig várják, hogy még több Katniss (Jennifer Lawrence) és Peeta (Josh Hutcherson) közötti kapcsolati viszonyt láthassanak az új Futótűz előzetesben, leginkább persze néhány romantikus pillanatnak örülnének.

2. A rajongók Finnicket akarják! A Futótűz első előzetesének középpontjában elsősorban Katniss és Peeta Panem körüli Győzelmi Körútja állt, és az országszerte uralkodó viharos hangulatot mutatta be, miközben Snow elnök arra készül, hogy csírájában fojtsa el a kitörni készülő újabb lázadást. A legvégén ugyan utalnak a többi győztesre - és pontosan ez az, amit a rajongók szívesen látnának a következő előzetesben. A többi győztest. Finnicket (Sam Claflin), aki a rajongók kedvence, de a rajongók szívesen látnák már Johannát (Jena Malone), Beetee-t (Jeffrey Wright) és Wiresst (Amanda Plummer) és a többieket is a képernyőn.

3. A rajongók mielőbb látni szeretnének már valami hivatalosat az új, trópusi Arénából, ahol Katnissnek és a többi győztesnek szembe kell néznie egymással a Futótűzben. A forgatási képek azt sugallják, hogy Hawaii optimális választás volt, a rajongók azonban szeretnének már hivatalos felvételeket látni erről és azokról a veszélyekről, amelyek a Kiválasztottakra leselkednek a trópusi környezetben. 
És persze a rajongók kulcsfontosságú pillanatokat is szívesen látnának, például amikor Katniss és Peeta a parton tölt el néhány romantikus pillanatot, vagy amikor Finnick szájból szájba lélegezteti Peetát.

4. A Futótűzben a legváratlanabb fordulat, amikor Snow elnök bejelenti, hogy a Nagy Mészárlásra a korábbi győztesek közül sorsolják ki a Kiválasztottakat. Ez azt jelenti, hogy Katnissnek és Peetának vissza kell mennie a Viadalra 22 másik korábbi túlélő társaságában. Ez egy olyan pillanat, amikor az ember úgy érzi, mintha gyomorszájon vágnák, a rajongók pedig örülnének neki, ha kapnának ebből egy kis ízelítőt a következő előzetesben.

5. Az Éhezők Viadala megnyitóján megtekinthettük Cinna (Lenny Kravitz) figyelemreméltó lángoló ruháit, amelyeket Katniss és Peeta számára készített, hogy abban képviseljék a 12. körzetet akárcsak a többi 22 Kiválasztott saját körzetét. A rajongók kíváncsian várják, milyenek lesznek az új filmben ezek a jelmezek - köztük Finnick alig-valamit-takaró szerelése.

6. Az Éhezők Viadala egy másik nagy pillanata, amikor Stanley Tucci karaktere (Caesar Flickerman) a Kiválasztottakkal készít interjút. A rajongói interjúk a Futótűzben is nagyszabású jeleneteknek ígérkeznek, és hatásos lenne, ha mindezt láthatnánk a képernyőn is egy előzetesben.
Forrás: Examiner

Ha pedig itt tartunk, írjátok meg Ti is, Ti mit látnátok szívesen egy új előzetesben?

11 megjegyzés:

  1. Mikor Katniss íjászkodik a kiképzésen és mindenkinek leesik az álla és Peeta is bejelentkezik hivatalosan is társnak :D
    Haymitchet,mikor mondja,h ne felejtsd el,h ki az ellenség.
    Tudom h Katniss anyukája,amint a bejelentésnél elmeséli a sorsolást (bár gondolom azt a részt kihagyták).
    És ahogy Mags szundit egyet a bemutatón :D
    Amúgy én a film végére leszek nagyon kíváncsi,h mit tartanak meg.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, jó lenne ha nem lőnének le mindent...

    VálaszTörlés
  3. Igen egyetértek Peetával! A kevesebb néha több, pláne, ha filmelőzetesről van szó :)

    VálaszTörlés
  4. Nem lőnek le mindent így is alig kaptunk valamit!!Legalábbis szerintem!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egy kissé erős túlzás volt :D ...legalábbis szerintem.

      Törlés
  5. -még több Peeta és Katniss kapcsolatából
    -az arénából
    - snow elnön bejelentése a Nagy Mészárlásról,mikor felolvassa a kiválasztottak neveit

    VálaszTörlés
  6. Én elég csalódott voltam, amiért Finnick kimaradt az első előzetesből! :/
    De amit viszont nem szeretnék az előzetesekben látni, az Katniss ruhája, amikor fecsegőposzátává változik és a meghitt pillanatok!
    Emberek, maradjon valami a moziba is! ;)
    De a befejezésre én is nagyon kíváncsi vagyok és az előzetes óta tűkön ülök. Mindenkinek az hajtogatom: Legyen már november! :D

    VálaszTörlés
  7. De nem is az a jó előzetes ami mindent megmutat, akkor mi marad a filmre? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Peetának igaza van. Pont írtad Ancsi, hogy a film legnagyobb fordulata, amikor Snow bejelenti, hogy mi lesz a következő viadalon. Ezt mi, akik olvastuk a könyvet szívesen látnánk, de azok számára, akik csak a filmet nézik rögtön lelőné a 'poént'. Szerintem pont elég volt annyi, amennyit az első előzetesben láttunk, már abban is volt utalás a következő viadalra....

      Törlés
  8. Igen, pontosan :) Nem az a lényeg, hogy a film rövidített változatát mutassák, hanem, hogy elhúzzák a mézesmadzagot. Hány olyan film volt, aminek az előzetesében benne volt minden és tök szuperül nézett ki, aztán a film meg semmi újat nem tudott mondani és kiderült, hogy egyáltalán nem is olyan jó.
    Sőt szerintem az már rég rosszat jelent, ha muszáj a leglátványosabb jeleneteket belerakni az előzetesbe, hogy el tudják csalni a filmre a nézőket.
    Persze azért a kiválasztottakat bemutathatnák :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem az a sanda gyanúm, hogy nem fognak mutatni semmit a film második feléből, és legfőképp az Arénából, amit a magam részéről teljesen igazságosnak gondolok, hiszen, ha feltesszük, hogy vannak olyan népek, akik nem olvasták el az összes könyvet, akkor gigászi nagy spoiler lenne gyakorlatilag bármit beletenni a trailerbe, amit a cikkben felsoroltak. Szerintem mialatt Snow azt dünnyögi, hogy mi legyen a többi győztessel, kapunk pár Finnick- meg Johanna-vágóképet, esetleg valamikor majd Haymitch is fölé mondja, hogy ne felejtsd el ki az ellenséged, és ennyi. De ennyi bőven korrekt is lenne.

    Amiben én bízom, az a fent említett mennyiségű győztes-mutogatás, meg egy kis Katniss-Peeta győzelmi körutas intimitás, ha már az első előzetes inkább Gale-t helyezte előtérbe.

    VálaszTörlés