2013. június 15., szombat

Innen-onnan, 57.

Avagy amúgy még mindig nem történik semmi, szóval kéretik ebből csipegetni...

Josh Hutchersonról rég hallottunk úgy igazán, de most nem hogy képet, hanem videóanyagot láthattok a Paradise Lost forgatásáról. Azzal maga a feltöltő is tisztában van, hogy a videó nem túl jó minőségű, de a rajongókat ez azért nem annyira fogja ám zavarni, ebben szinte biztos vagyok :)


Liam Hemsworthről két remek hírünk van ma, illetve az egyik nem is annyira hír, inkább képi újdonság: mégpedig a Paranoia posztere. Bár még mindig nincsenek infóim arról, hogy itthon is látható lenne a film, de még nem mondtam le róla (teljesen), mert elég nagy kaliberűnek tűnik, igencsak komoly színészgárdával. Szóval hátha. Íme a poszter:


A másik klassz hír egy újabb főszerep Liamnek, mégpedig a Cut Bank című filmben, ahol az eredeti főszereplő, Armie Hammer helyét vette át. Szerintem nem bánjuk, főleg, hogy olyan színészek mellé csatlakozik Liam, mint John Malkovich, Billy Bob Thornton, Teresa Palmer, Bruce Dern, Oliver Platt és Michael Stuhlbarg. A filmet Matt Shakman rendezi, akinek ez az első nagyjáték filmes rendezése, ám olyan sorozatok néhány epizódjának rendezése fűződik a nevéhez, mint a Doktor House, vagy a Mad Men - Reklámőrültek
A film a 25 éves Dwayne McLarenről (Hemsworth) szól, aki atlétából lett autószerelő, és aki arról álmodozik, hogy kiszabaduljon Cut Bank-ből, Amerika leghidegebb városából. Erőfeszítései azonban egy halálos eseménysort indítanak el, amely örökre megváltoztatja az ő életét és a város karakterét. A film forgatását már a héten megkezdik Edmondtonban. Forrás: Deadline

Az ugrás után Jennifer Lawrence a Kanadai Nagydíjon, de van előzetesünk, karakterposzterünk, jelenetfotóink, forgatási képeink és néhány hír az Éhezők Viadala szereplőinek újabb szerep-szerződéseiről. Klassz a mai felhozatal, még én is azt mondom :)

Jennifer Lawrence múlt hétvégén a Forma 1-es Kanadai Nagydíjon pihente ki az X-Men film forgatásának fáradalmait, innen érkezett róla néhány kép.


Forrás és még több: JenniferLawrenceDaily

Woody Harrelson egy másik aktuális projektje az HBO új sorozat a True Detective címen fut, amelynek megjelent az első ízelítője, benne villanásnyi Harrelsonnal:


Leven Rambinról a Percy Jackson filmbéli karakterének, Clarisse-nak a karakterposztere jelent meg a héten, íme:

Forrás: Just Jared

Új képek jelentek meg Donald Sutherlandről is, aki szintén egy HBO sorozatban, a Crossing Lines-ban látható hamarosan.

Forrás: SpoilerTV

Isabelle Fuhrmanról ismét a Dear Eleanor forgatásáról kaptunk újabb képeket. Aki fel szeretné eleveníteni, ebben a bejegyzésben találja meg, miről is fog szólni a film, amelyben Isabelle főszerepet játszik.

Forrás és még több: Just Jared Jr.

Úgy tűnik, Alexander Ludwig pályája is felfelé ível, hiszen újabb komoly szerephez jutott.
A HISTORY csatorna sajtóközleményben jelentette be, hogy a Vikingek című sorozatának 2. évadára leszerződtette Alexander Ludwigot, aki a főszereplő Ragnar Lothbrok, az intelligens és bátor harcos Bjorn nevű fiát fogja alakítani.
A sorozat 9 részből álló I. évada hatalmas siker lett világszerte, ezért a HISTORY (már korábban) berendelte a II. évadot is, amely 10 epizódból fog majd állni, ezekben látható majd Alexander is.
A sorozat forgatását idén nyáron kezdik, és 2014-ben kerül majd bemutatásra.


A Vikingek című sorozat viking harcosok életéről és kalandjairól szóló történeteket mutat be, mindezt nem a kívülállók, hanem a viking társadalom látószögéből.
Akinek mindez felkeltette az érdeklődését, az ITT is olvashat egy magyar nyelvű cikket a sorozattal kapcsolatban, és ebből következően szerintem nagyon jó reményeink vannak arra is, hogy mi - magyar nézők - is láthassuk Alexandert ebben a sorozatban.

Forrás: Deadline


Wes Bentley-ről is rég hallottunk, és úgy tűnik, a hét az HBO sorozatoké, mert ő is egy HBO-s sorozat bevezető epizódjára szerződött le a napokban. Az Open című dráma, amelyet a Glee - Sztárok leszünk! írója készít Lauren Gussis-szel együttműködve, egy modern, provokatív feltárása lesz az emberi szexualitásnak és kapcsolatoknak. Bentley a jóképű, ám arrogáns Evan Foster szerepét alakítja, akinek saját elméletei vannak az emberi szexualitásról. Ez a film áttörés lehet Bentley életében is a tekintetben, hogy a színész korábban kevéssé volt látható TV-filmekben, leginkább nagyjáték filmekben szerepel.

4 megjegyzés:

  1. Jennifer tavaly a monacói nagydíjon volt jelen ugyanennél a csapatnál (caterham :) ).a csapat 1 részét ismerem,szval én az ilyen képeket mindig vigyorogva nézem.pedig a hivatalos fb lapukon jenről nem volt kép.szval ezen meglepődtem.

    VálaszTörlés
  2. A két kedvencem kombinalva Jennifer es a Forma 1 :D emlekszem amikor meglattam a futam/idomero alatt azt hittem hanyatt esek :D :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez iylen utólagos meglepetés volt, mert sajnos csak az időmérőt meg szabadedzést láttam, de azért feldobta a napomat. :D

      Törlés
    2. Láttam én is :D Tán még jobban örültem, mint Seb pole-jának :D (Amúgy hardcore kimis vagyok, de bírom Seb-et is :D )

      Törlés