2016. augusztus 31., szerda

Újabb Éhezők Viadala zene került elő

A Ninja Tracks Call of Champions című számának egy hosszabb részlete került fel a napokban a Youtube-ra. Próbálom hova tenni a zenét (a cím alapján a Nagy Mészárlás felvonulása idején hallhatjuk? vagy ha hozzá nézem a képet, akkor a Kiválasztott 2. részében volt, a végén, a szavazáskor??, de akkor nem megy zene), de nekem annyira nem rémlik, legfeljebb némely témája. 



Ha valaki tudja, hol hallhattuk ezt a zenét, nyugodtan árulja el kommentben. Mindenesetre jól hangzik.

UPDATE: Azóta Martin kinyomozta nekünk, hogy a Kiválasztott 1. rész promója alkalmával Peeta és Johanna Capitol Couture forgó portréjának videója alatt ment ez a zene.

5 megjegyzés:

  1. A Kiválasztott 1. része promózása alatt megjelent két videó Johannáról és Peetaról, amikor fehér háttér van mögöttük a Kapitólium logójával és ők fehér ruhába forognak körbe 1 percig, az alatt megy ez a zene :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó, köszönet-köszönet!!
      Valóban volt ilyen, de meg nem mondtam volna, hogy az alatt a promóanyag alatt _ez_ a zene szólt. Szóval köszi. :)
      Éreztem én, hogy több szem, többet lát.
      Illetve úgy örülök neki, hogy még mindig előkerül néhány érdekes dolog a sorozat háza tájáról és ha napi szinten nem is, heti 2-3 bejegyzést még mindig tudok hozni!!

      Törlés
    2. Igazán nincs mit. :D én is hallgattam és gondolkodtam, hogy melyikben lehetett, aztán gondoltam beütöm ezt a videót, hátha, és abban volt! :D Én is nagyon örülök, hogy ez az oldal még működik, főleg ennek az új fanficnek. :D

      Törlés
    3. Naaa, pasiszemmel is bejön a fic?

      Törlés
    4. persze :D szerintem nagyon érdekes ez a fanfic. :D biztos mások is így gondolják :) bár eleve, hogy éhezők viadalás, de megvan a hangulata. :)

      Törlés