2016. augusztus 25., csütörtök

26 idézet a 26 éves Jennifer Lawrence-től

Tudom, hogy Jen múlt héten töltötte be 26. évét, és volt is egy Jen-es bejegyzésünk aznap, de nyilván a színésznőt méltató cikkek azután jelentek csak meg nagyobb számban. Ezek közül hoztam most egyet, amit szerintem nem fogtok bánni, mert Jennifer Lawrence szókimondó, őszinte, nyers, sok esetben pedig vicces nyilatkozatai valóban szórakoztatóak, a legutóbbi hasonló válogatást legalábbis szerettétek :) Mondjuk én a közönségesekkel nem tudok azonosulni, de ez az én egyéni szocproblémám...


John Stamos-szal való találkozásáról: 
- Egy buliban voltunk, belőlem pedig kibújt a perverz állat. Nagyjából azzal töltöttem az időm, hogy követtem őt teremről teremre és a hátsóját bámultam... Erre ő megkérdezte, hogy begombáztam-e, én pedig ezt válaszoltam: "Nem, tök józan vagyok. Egyszerűen én ilyen vagyok."

Orvosnál tett felfedezéséről:
- A minap orvoshoz mentem és egy tüdőröntgent csináltak rajtam, amikor felfedeztem, hogy a melleim teljesen felemásak.

A pisiszünetekről:
- Én pisilek a leggyorsabban. Híres vagyok erről.

Az iskoláról:
- Ne görcsölj a suliban a picsák miatt - ezt érdemes mottóként számon tartani, mert később az életben is ugyanolyan emberekkel találod majd szemben magadat.

A színészet jelentőségéről:
- Nem akarok faragatlan lenni, de a színészet ostobaság. Mindenki azt kérdezi, "Hogyan tudsz ilyen szerény maradni?" Mire én, "Mire fel kellene beképzeltnek lennem? Nem életeket mentek. Az orvosok életeket mentenek, a tűzoltók égő házakba rohannak be. Én meg színészkedek. Ez ostobaság."

A szellentésről:
- Számomra vicces, ha valaki szellent körülöttem. A bátyáim csinálták ezt mindig, most pedig a körülöttem dolgozó férfiak megszállottjai ennek. Az ember beleszellent a markába és a másik arcába nyomja, mondván "Tessék, itt egy harapás a sajtburgeremből!"


Amikor ráköhögött Lettermanra:
- Bocs, ez váladék volt. Nagy erővel jött. Olyan vagyok, mint egy sárkány!

A jövőjéről:
- Egyszer majd szeretnék rendezni. De nem tudom, mert 10 évvel ezelőtt azt sem gondoltam volna, hogy egyszer itt állok majd. Szóval 10 év múlva még az is lehet, hogy rodeózni fogok.

Arról, milyen Oscar-díjas színésznőnek lenni:
- Amikor Josh Hutcherson közli, hogy "Szerintem ezt nem így kellene csinálnod!", azt válaszolom: "Ó, valóban? Megmondanád ezt az Oscar-omnak is?"

A lesifotózásról:
- Úgy beöltözök, mint Lord Voldemort, hogy ne láthassanak belőlem semmit, mert nagyon felhúzom magam, ha belegondolok, hogy pénzt keresnek azzal, ha sikerül rólam egy képet készíteniük.


Mi volt a kistáskájában az Oscar-díjátadó vörösszőnyegén:
- Cukorka, mandula, a telefonom, Baby Ruth, Laffy Taffy [ez utóbbi két csokifajta az USÁ-ban :)].

A divatról:
- Nem nevezném magam divatikonnak. Olyasvalakinek nevezném magam, akit profik öltöztetnek. Olyan, mintha azt mondanák, "Táncolj majom, táncolj csak azon a vörös szőnyegen!" Szóval sokkal inkább mondanám magamat majomnak.

A testalkatáról:
- Szerintem az embernek olyan a testalkata, amilyen. Ott van az a Kate Moss idézet, hogy "Nincs jobb érzés, mint a soványság!", miközben én fel tudok sorolni rengeteg mindent, ami igenis sokkal jobb, mint a soványság: a kenyér, a krumpli... a philadelphiai sajtos steak sült krumplival.

A fogyókúráról:
- Ha valaki csak megpróbálja előttem kiejteni a fogyókúra szót, azt mondom, "B*** meg!"


Éhezők Viadala-beli főszerepéről:
- Én tényleg nagyon szeretem Az Éhezők Viadala filmeket, de csak miután megnézem. Mert miközben nézem, csak az jár az eszemben, hogy milyen troll, tehetségtelen és borzalmas vagyok. Sokkal jobban szeretném ezeket a filmeket, ha nem szerepelnék bennük. Én vagyok a legrosszabb az egész franchise-ban.

A bámészkodásról:
Helena Bonham Carter és Jeff Bridges integettek nekem. Számomra viszont persze olyan abszurd volt, hogy nekem integetnek, hogy csak bámultam rájuk. Bámultam mindkettőjükre. Ők pedig azt mondták, "Semmi gond, minden rendben!"

Meryl Streep megbámulásáról:
- Ha valakinek a megszállottja leszek, rettegni kezdek tőle. Nem a személyétől félek, hanem magamtól és attól, hogyan fogok reagálni rá. Például amikor egyszer valaki bemutatott Bill Maher-nek, én pedug megláttam, hogy Meryl Streep belép a terembe, szó szoros értelmében Bill Maher arcába nyomtam a kezemet és közöltem, "Majd később, Bill!" és csak bámultam Mery Streep-et. Egyszerűen hátborzongatóan bámultam rá.


Így ismerkedett meg Woody Harrelsonnal, akinek a lakókocsijában egy jóga-hinta is volt:
- Helló, Woody, ... az ott egy szex-hinta?
[Aki esetleg nem ismerné a történet eredetijét IDE kattintson, még 2012-ben olvashattunk róla részletesebben - ez az egyik kedvenc sztorim a színészek háza tájáról :D]

A szereplőválogatásokról:
- Nem hinném, hogy szép dolog volna mások társaságában rágózni, de sokszor jelenek meg egy találkozón úgy, hogy rágózom, és meg is feledkezem róla. Aztán az ember inkább nem nyeli le, mert a szervezetében marad valami hét évig vagy hogy, így aztán megkérem, hadd dobhassam ki. Egy ideje azon gondolkodom, vajon ez lehet-e az oka, hogy bizonyos filmszerepeket nem kaptam meg.

Jesse Eisenberg kényszerbetegségéről:
- Szegény Jesse Eisenberg a kényszerbetegségéről beszélt, mire én közöltem: "Haver, zseniális a betegséged!" Mire ő: "Nézd, én ettől tényleg egész életemben szenvedek!", mire én "Az engem nem érdekel. Hahaha!" Hát, elég tahó voltam.

Chelsea Lately műsorában való megjelenéséről:
- A színfalak mögött 3 másodpercenként eljártam pisilni. Szerintem a stáb azt hitte, hasmenésem van.

Az edzésről:
- Gyűlölöm kimondani, hogy "Szeretek edzeni" - legszívesebben szájba vágnám, aki ilyet mond.

Amikor félreértette a mókusokra való vadászásra vonatkozó kérdést:
- "Azt hittem, azt kérdezi, elszomorodnak-e miattam a mókusok." De szerintem ez az egyetlen alkalom, amikor elszomorodnak miattam, igen.
[hunt - vadászik, hump - elszomorít, lehangol]


A szókimondásáról:
- Olyan, mintha tudat alatt nem szeretnék dolgozni a jövőben, ezért megpróbálom tönkretenni a karrieremet. Egyszer azt mondtam valakinek: "Terhes vagyok!" Az illető a New York Times-tól jött. Erre a publicistám felhívott és azt mondta "A New York Times-ról van szó, vedd komolyan!" Erre azon kapom magam, hogy következő alkalommal is három másodpercen belül már az orgazmusról beszélek.

A hazudozásról:
- Gyermekként hatalmas hazudozó voltam. Igazából betegesen űztem ezt. Szerintem csak túl akartam tenni mindenkin. Ha valaki azt mondta, "Jaj, Istenem, úgy fáj a lábam!", akkor én "Fáj a lábad? Az enyémet jövő héten amputálják!" És anyukám is így tudta meg. Bement az iskolába és valaki mondta neki, hogy "Mennyire sajnálom Jennifert a lába miatt!" Nekem pedig bocsánatot kellett kérnem. És be kellett vallanom a többi hazugságot. Mire én, "Mondtam, hogy Apa uszályt szokott vezetni, hogy milliomosok vagyunk, hogy te terhes vagy, hogy le kell amputálni a lábaimat és hogy hétvégente macskákat és kutyákat ivartalanítok". 

Azokról a dolgokról, amit mondani szokott:
- Mindig ezt mondogatom magamban: "Le kell nyugodnod a picsába. Csak nem akarod folyamatosan GIF-eken viszontlátni magadat!"
Forrás: Yahoo Movies UK

2 megjegyzés: