2016. augusztus 18., csütörtök

Filmajánló: Elliot, A Sárkány - Wes Bentley-vel

Nagyon későn, igazából csak múlt héten került ez a film a látószögembe, de szerintem sokan kedveljük Wes Bentley-t, szóval nem hagynám ki a film ajánlását pusztán azért, mert nem volt kinn a film címe egy fél évig az oldalsávban. Pláne, mert az előzetes alapján úgy látom, egy nagyon kedves filmet nézhet meg, aki emellett dönt, hiába gyerek történet, nagyon jónak tűnik!!

 Az Elliott, a sárkány című kalandfilm főszereplője egy Pete nevű fiú és legjobb barátja, Elliott, aki történetesen egy sárkány.
Az öreg fafaragó művész, Mr. Meacham (Robert Redford) rengeteget mesélt a helyi gyerekeknek a veszedelmes sárkányról, amelyik az erdő sűrűjében él. Vadőrként dolgozó lánya, Grace (Bryce Dallas Howard) számára ezek a történetek tényleg csupán mesék, amíg nem találkozik Pete-tel (Oakes Fegley). Pete egy titokzatos tízéves fiú, akinek nincs családja, sem otthona, s aki azt állítja, hogy az erdőben él hatalmas zöld sárkányával, Elliott-tal. Pete elmondása alapján Elliott rendkívüli módon hasonlít Mr. Meacham történeteinek főszereplőjére. Grace ezért a 11 éves Natalie és édesapja, Jack (Wes Bentley) segítségét kéri, hogy kiderítsék, honnan jött Pete, hol lakik és mi az igazság a sárkánnyal kapcsolatban. Forrás: Port.hu



Természetesen továbbra sem tilos elárulni a filmélményeiteket az itt ajánlott filmekkel kapcsolatban. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése