2016. augusztus 23., kedd

Ausztráliában lesz Az Éhezők Viadala Kiállítás következő állomása

Rég vártam már a hírt, hol folytatja útját Az Éhezők Viadala Vándorkiállítás, amely 2015. július 1. - 2016. január 2. -ig New Yorkban került bemutatásra, majd 2016. február 13. - 2016. szeptember 5-ig San Francisco-ban látható. Brit szerkesztők/rajongók pedzegették, hogy a premierek mintájára hátha esetleg valamelyik európai nagyváros lehetne a Kiállítás vendéglátója a következő időszakban, tegnap azonban kiderült, hiába reménykedtek: Az Éhezők Viadala Kiállítás - bár valóban új kontinensre költözik - Ausztráliában folytatja útját. 

Forrás: The Hunger Games Facebook

Mindösszesen ennyit tudni egyelőre, ám azt, hogy melyik ausztrál nagyvárosban lesz megtekinthető a Kiállítás, sem pedig azt, hogy milyen időintervallumban - egyelőre - nem tudni. Nyilván a produkció hivatalos felületein ezt majd hamarosan jelzik.
A HGDailyNews szerkesztői most úgy tippelnek, ha ez így halad tovább, az európai rajongók - 2-3 ázsiai megállót követően - csak jó 3-4 év múlva nézhetik meg kedvenc sorozatuk kiállítását. Én nem lennék ennyire pesszimista, bár tény, hogy az ausztrál helyszín engem is meglep kissé.

1 megjegyzés: