2016. augusztus 6., szombat

Túl az 5-ön

Betöltötte közben az oldal az 5. születésnapját, amiről azt hittem, már meg sem érjük, de mivel azt ígértem, hogy nem fogom megünnepelni, hát nem készítettem bejegyzést előre. Idén úgyis kaptatok már statisztikát májusban, amikor leállt a napi frissítés - vagyis azt hittem, még durvább lesz a helyzet. Aztán a napján, augusztus 4-én nem is nagyon tudtam az oldallal foglalkozni, szóval arra sem volt időm, hogy ennyit kiírjak.

Szomorú. De ez van, ez a dolgok rendje, hogy lecsengenek a sorozatok és lépnek helyükbe mások.

Mindenesetre a fic - még mindig úgy látom, bár kicsit csökken a lelkesedésem, de hátha majd életben tartjátok - érkezik két hét múlva, kicsit már elkezdtem dolgozni rajta és bizonyos szempontból úgy is tűnik, a dolog izgalmasabbnak ígérkezik, mint első ránézésre. Erről majd jövő héten a beharangozóban, addig pedig hozok még valamit, amit szintén ígértem már korábban.

Örülök, hogy néhányan még mindig itt vagytok!! :)

7 megjegyzés:

  1. Mi köszönjük, hogy vagy nekünk Ancsi! Le a kalappal az öt évnyi munkádról, az egyik legnagyobb szereped van abban, hogy ennyire megszerettem a THG-t.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is az egyik legnagyobb szereped van abban, hogy ennyire szeretem a THG-t. Neked köszönhetem a múlatlan rajongásom a sorozat iránt. Mert még mindig ugyanúgy szeretem a sorozatot mikor először láttam. Ezért nagy köszönettel tartozok neked Ancsi! De a szavak nem elegek, hogy kifejezzem teljes hálám neked. Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem ma napig rutinom felnézni minden nap ide. Anno emlékszem amikor ültem a filmeknel a moziban mindig arra gondoltam,hogy annyira klassz ezután van hol kibeszélni a filmet, megvitatni dolgokat. Es együtt izgulhattunk minden friss hír miatt:)
    Nagyon-nagyon gratulálok Ancsi:)

    . Marci

    VálaszTörlés
  4. Alig várom a ficeket

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük, hogy még mindig csinálod! Elképesztő jó volt ez az oldal, esküszöm hogy ez miatt lett több nekem az éhezők viadala egy egyszerű könyvnél, ami tetszett. Az oldalnak és neked hála, az életem szerves része és az egyik legnagyobb kedvencem lett a sorozat és az általad fordított interjúk által ismertem és szerettem meg a színészeket. :) mindent nagyon köszönünk neked, Ancsi!
    És én is várom a ficet. Ha nem is mindennap, de azért hetente még itt vagyok. :D

    VálaszTörlés
  6. Köszönünk mindent, Ancsi, nem is tudom hol lennénk nélküled! Gratulálok a sikerekhez, amit elértél ezzel a bloggal, nem semmi!
    Ráadásul másnak is segítettél vele.... Le a kalappal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmilyen sikereket nem értem el a bloggal - már ha azt nem tekintjük, hogy Ti rajongók mennyire szerettétek. :) És persze ez az egy fontos, semmi más! :)

      Törlés