2016. augusztus 13., szombat

Innen-onnan, röviden

Úgy látom, arra nagyjából lehet számítani, hogy az Innen-onnan rovat kéthetente megjelenik. Még mindig nem kedvencem a dolog, és szívesen le is építeném, ugyanakkor az ember csak kíváncsi a szereplők további sorsára, úgyhogy egyelőre küzdök a rovattal. Ma a főbb szereplőinkről is vannak hírek, szóval semmi okunk, hogy ne nézzük meg, kivel mi is a helyzet.


Sok minden van most, úgyhogy katt a továbbiakhoz.


  • Jennifer Lawrence következő filmjének, Az Utazóknak minden várakozás ellenére sem kerül elő még az első előzetese, pedig alig több, mint négy hónap van már csak hátra a film decemberi bemutatójáig. Most végre az Entertainment Weeklyben jelent meg egy interjú a film rendezőjével, Morten Tyldummal, a cikkhez pedig egy promóképet és a film első jelenetfotóját is mellékelték. Ezt a jelenetfotót láthatjátok fentebb is [de kíváncsi vagyok arra a történetkörnyezetre, amelyben egy nő estélyi ruhában jelenik meg egy űrhajón!].
  • Jennifer Lawrence azután következő filmjéről a Vörös Galambról korábban olvashattatok már. Először azt, hogy Francis Lawrence lenne a film rendezője, majd valamikor az is előkerült, hogy Jennifer Lawrence lesz a női főszereplő. A Deadline legújabb értesülései szerint Jen mellett a férfi főszerepet Joel Edgerton kapja [Nagy Gatsby, Zero Dark Thirty - A Bin Laden hajsza] és rendezőként még mindig Francis Lawrence van megjelölve. Izgi!
  • Josh Hutcherson is újra forgat, bár vele sosem az a gond, hogy ne forgatna, csak valahogy sajnos egyre kisebb produkciókban vesz részt, amelyek már nem jutnak el hozzánk.
    A legújabb filmje a Tragedy Girls, amely két halálosan megszállott lányról szól, akik valós történeteken alapuló online sorozatukat arra használják, hogy az őrületbe kergessék egy kis közép-nyugati városka lakóit és nevüket a legnagyobb horror-legendák között láthassák. A főszerepeket - feltéve, hogy jól következtetek a film IMDB oldalából - Brianna Hildebrand és Alexandra Shipp alakítja. A filmből néhány forgatási képet láthatunk különböző Instagram oldalakon: Itt egy távoli kép, Josh-sal a háttérben, itt egy közelebbi csoportkép, Josh oldalról motoron illetve Josh előről motoron, ezt szintén láthatjátok fent is.
  • Liam Hemsworthről is vannak infók még azon kívül is, hogy Malibun is fotózták séta közben. Róla egy remek fotósorozat képeit nézhetik meg rajongói, amely GQ magazin ausztrál kiadásához készült, ennek egy darabját láthatjátok fentebb is. 
  • Liam Hemsworth-szel és Woody Harrelsonnal megjelent The Duel egy újabb posztere, amely szerint a film augusztus 12-től a mozikban. Hogy melyekben, az nem világos, egyelőre annyit sikerült kinyomoznom, hogy az USÁ-ban június 24-től korlátozott számú mozi vetítette a filmet ezelőtt.
  • Sam Claflin a Gentlmen's Journal 2016. augusztusi számának címlapján szerepel. Az, hogy fentre nem tettem ki, még nem jelenti azt, hogy nem érdemes érte IDE kattintani - Sam rajongóinak legalábbis mindenképp.
  • Kisebb híreink között az egyik Elden Hensonra [Pollux - Kiválasztott I-II.] vonatkozik, aki a London Film & Comic Con-on jelent meg és dedikált. Itt egy kép ennek tanúbizonyságául.
  • Alexander Ludwigról [Cato - Éhezők Viadala] még a San Diego Comic Con idején készültek képek az IMDB hajóján, ahol láthatóan remek volt a hangulat.
  • Wes Bentley [Seneca Crane Főjátékmester - Éhezők Viadala] a világszerte (így nálunk is) jövő csütörtöktől bemutatásra kerülő Elliot, a sárkány című filmben való szerepéről beszélt a Comingsoon oldalán. Ugyanitt persze jelenetfotókat is láthattok a filmből Wes-szel.
  • Elizabeth Banks pedig az olimpián piheni ki filmes munkái fáradalmait. Ahogy nézem, nagyon szurkol az amerikai csapatnak és leginkább az úszás, torna, strandröplabda érdekli. A színésznő ITT egy úszós szurkolós, ITT pedig egy olimpiai ötkarika alatt pózolós képet osztott meg Twitterén.

1 megjegyzés:

  1. Na én mikor azt olvastam, hogy hamarosan jön az Utazók előzetese, már kezdtem parázni, mert minden egyes momentumot a mozira tartogatok (ha már a THGvel idén nem tehetem meg ezt) és nagy lett volna a kísértés :D

    VálaszTörlés