2015. június 1., hétfő

Íme a Kiválasztott 2. rész mozis posztere

UPDATE: Immáron hivatalos források is megerősítik, ez a Kiválasztott 2. rész hivatalos mozis posztere.

Mondom én, hogy valami történik, ugyanis a TheCapitol.pn oldalára kattintva egy animáció fogad bennünket, amelynek során a lázadók megdöntik Snow elnök uralmát és a lenti kép marad a nyomában. Izgivan???

Az oldalon található Join Us felirat pedig az előző bejegyzésben látott oldalra visz tovább minket. Úgy látszik, az interakció idén is folytatódik.

Forrás: TheCapitol.pn

26 megjegyzés:

  1. Hát neméppen ilyenre számítottam...

    VálaszTörlés
  2. Kicsit a tavalyi coming conosra emlékeztet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az-az. Nekem is az ugrott be. Továbbra is furcsa, hogy ez hivatalos mozis poszter.

      Törlés
  3. Szia, épp a imént futottam össze ezzel a képpel a facebookon is, egyből arra gondoltam, hogy ha ez a promó kezdete, akkor valószínűleg én tippeltem a legközelebbre a promókezdetes játékban ☺ Nekem nem annyira jön be ez a kép, mert az eddigieken -azt hiszem- minden rajta volt Katniss, vagy csak Ő volt, ezen pedig egyáltalán nincs. Nem mellesleg ez a kép NAGYON spoileres azoknak, akik nem olvasták, és úgy érdeklődnek a filmek iránt. (mint barátnőm)Nem halnék bele, ha mégsem ez lenne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem lesz még egy final-poszter, az biztosan Katniss-es lesz, szerintem azt őszre várhatjuk, szeptember közepe tájt.

      Törlés
    2. Megnézem majd a verseny-felhívós részt, visszatérünk rá. :)
      Egyelőre még elég bizonytalan vagyok, bár valóban azt írják, hogy új Kiválasztott 2. poszter, akkor pedig a promó kezdete kell, hogy legyen, de azért megnyugodnék, ha a napokban követné még valami. Mondjuk 2-3 jelenetfotó. De meggyőzhető vagyok, csak lesokkolt itt hirtelen ez a történés :D

      Törlés
    3. Engem is lesokkolt kissé, mert nem igazán volt beharangozója. :) Egyébként én voltam akkor az, aki máj. 31-et mondott, csak azután regisztráltam, és Anikót írtam a komment végére

      Törlés
  4. Húú, már ígérem ez lesz az utolsó kommentem ma, de hát én még komolyan ekkorát nem csalódtam. Minél többet nézegetem a képet annál csalódottabb leszek. Remélem nem ilyen lesz az egész promó...☹

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs kommenthatár. Mondjuk van, amikor fáraszt, ha valaki túl sok, de ez még nem az a szint :D Szóval írj csak, ha eszedbe jut valami!!

      Törlés
  5. Hát ez annyi amennyinek látszik: SEMMI! Nekem nagyon nem jön be. Ez a promo tavaly óta nem jön be nagyon. Csak mobilappok százai meg weboldalak. Ki örül ennek? Biztos úgy vannak vele: "Ez van, érjétek be ennyivel." Ez szomorú :(

    VálaszTörlés
  6. Hááát.... őőőőő.... nekem se éppen tetszik.... :( de azért ennek is már örülök :) haladunk! :3

    VálaszTörlés
  7. Vegre valami izgi*_* Ideje volt. 5 hónap van hatra,ha novembert nem szamitjuk:) Bá nem hiszm én se ,hogy ez lenne A hivatalos fő poszter. Majd kiderul. Biakodva állok elé a juniusnak promo szempontjából.

    VálaszTörlés
  8. Szerintem marhára ötletes poszter, csak így tovább!

    És miért lenne spoileres? A kép a forradalomra utal, aminek a célja Snow megdöntése, az eredménytől/kimeneteltől függetlenül. Engem az 56-os forradalom idején ledöntött Sztálin szoborra emlékeztet, és van is párhuzam a kettő között úgy vélem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy ledöntött/így elkészített Szaddam Husszein szobrot linkeltek a kintiek is párhuzamként.

      Törlés
    2. Igazából én sem igazán tudom megmondani, hogy mitől spoileres, csak az első benyomásom az volt, hogy mit gondolhatnak majd azok erről a képről, ha meglátják, akik nem olvasták a könyveket.

      Törlés
    3. Az a gyanúm, hogy akik nem olvasták, azoknak amúgy is le fog esni az álla. :)

      Törlés
    4. Sztem még azoknak is akik olvasták :DDD

      Törlés
  9. Engem az is felvillanyoz,hogy végre elkezdődik valami!!!

    VálaszTörlés
  10. Tavaly melyik volt a mozis poszter? Mikor Katniss háttal állt? Vagy megegyezett a DVD/BD-s borítóval?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor Katniss előre néz, szóval a háttal állós utáni egy héttel. Érdekes módon közbülső poszter tavaly nem is volt, a Katniss-esek előtt csak a teaser posztert illetve a Comic Conon megjelentet láthattuk.

      Törlés
    2. Akkor jól emlékeztem, már azt hittem elfelejtettem valamelyiket. Köszi! :)

      Törlés
  11. Nekem nagyon tetszik, mozisposzternek tényleg fura, viszont önálló poszternek nagyon klassz! :)

    VálaszTörlés
  12. Nekem nem nagyon jön be. Lenne egy kérdésem: van egy blogom és nem tudom, hogy hogy kell olyat csinálni "folytatás az ugrás után". Köszönöm előre is!

    Tiffany

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha itt van Bloggeren a blogod, akkor a bekezdés igazítás gomb mellett balra találod.

      Törlés
    2. Köszönöm!!!!

      Törlés