2015. június 25., csütörtök

Beszámoló a CineEurope Lionsgate prezentációjáról

A The Hollywood Reporter egy cikkben foglalta össze a Lionsgate prezentációját a barcelonai CineEuropa mai napjáról. Mivel a filmstúdió több más cikke is terítékre került a műsor alatt, így nem fordítom a teljes cikket, csak az elejét, amiben egy igen rövid, ámde ígéretes Éhezők Viadala utalás található. 


Hatalmas tamtam dobok élő hangja hirdette a Lionsgate prezentációjának kezdetét a CineEuropa utolsó napján, csütörtökön. 

A közönség nem csupán Jennifer Lawrence képét nézhette meg az új, piros Fecsegőposzáta szerelésben, amelyben a Kiválasztott 2. részében lesz majd látható, hanem a színésznő egy videóüzenetben maga is megjelent a prezentáció során, hogy felvezessen egy részletet a filmből és a film második előzetesét, amely egy hónap múlva jelenik majd meg hivatalosan.

- Ez az eddigi legjobb és legnagyobb - mondta Rob Friedman, a Lionsgate társelnöke.

A prezentáció hátralévő részében a Beavatott kapcsán is láthattak a rajongók egy rövid ízelítőt a Hűséges 1. részéből és Shailene Woodley fejezte ki reményeit, hogy minél többekkel találkoznak majd márciusban a mozikban.
Vin Diesel Az Utolsó Boszorkányvadászból mutatott be egy jelenetet, a Gods of Egypt csodálatos látványvilágát is megnézhették a résztvevők, és a Szemfényvesztők jövőre megjelenő 2. részéből is vetítettek egy ízelítőt a műsor során. 
Forrás: THR

Elmondhatjuk tehát, hogy tartalmas kis bemutató lehetett ez, de egyelőre pontosan ennyi anyagom van, amennyit láttok. Valóban izgalmasan hangzik mind a vörös Fecsegőposzáta szerelés, mint a filmrészlet, mint pedig az új előzetes, a netre ezekből semmi nem került még fel. Amint bármi is kikerül, természetesen azonnal hozom.
A kintiek amúgy úgy tippelik az ominózus második előzetes a Mission Impossible aktuális darabjával érkezik majd, mivel kb egy hónap múlva ez az egyetlen olyan film, ami elég nagy kaliberű ehhez. A filmrészletet vagy legalább a vörös Fecsegőposzátás cuccot megmutathatnák a Vándorkiállítás jövő szerdai megnyitója alkalmával, de ez csak részemről vágyálom. Természetesen az utolsó bekezdés egyik tippje sincs hivatalosan megerősítve, bele ne éljétek magatokat valamibe :)

1 megjegyzés:

  1. Ez izgalmasan hangzik:-o Nem gondoltam,higy ilyen hamar debütál a masodik előzetes is. De nem baj persze. Es nagyon izgatott vagyok a ruha miatt*_*

    VálaszTörlés