2015. június 8., hétfő

Lakat alatt a rejtély

A fickó, aki az előző plakátot is kapta, most a következő doboz érkezéséről számolt be. A kintiek szerint a kódja 451. A fickó kipróbálta, az is. De vajon mi lehet benne? :)) Ha kiderül, frissítem a bejegyzést!


Szolg. közl.: Holnap az előzetes érkezését magyar idő szerint este 6-ra tippelik a kintiek (az első stillek ebben az időpontban jelentek meg Jennifer Lawrence illetve Josh Hutcherson FB oldalán és általában is ez szokott lenni a promóanyagok megjelenési időpontja). Mivel holnap véletlenül pont itthon bírok lenni, és gépközelben, tervezem, hogy egy "élő" bejegyzésben beszámolok a kintiek várakozásáról. Tartsatok velem, hátha akkor gyorsabban elérkezik az előzetes :)

UPDATE! Közben ki is derült, mi van a dobozban. Annyira nem izgi (vagy mégis?), de akit érdekel, az ugrás után megtalálja.




Leltár szerint egy múlt héten megjelent poszter, egy új, fekete kitűző és egy USB Pen-drive. A fehér cucc mibenlétét még homály fedi. Ja, meg nyilván van valami a pen-drive-on. De nem az előzetes, mert arról már tudnánk.
Jó, hát nyilván a teaser van a pen-drive-on, az állomány neve THGMJP2TSR.ZIP, ám a tömörítés jelszóvédett. Szintén nyilván, holnap küldenek majd hozzá jelszót.
Annak kapcsán viszont kint is megoszlanak a vélemények, hogy mire is számítsunk holnap. Az egyik tábor szerint a Teaser Trailer utalás (amiben nem vagyok biztos most hirtelen, honnan szedik, mert az állomány név TSR-je teaserre utal, és a tavalyi kettő Snow elnököst is így hívták) normál előzetesre utal, ám a plakát egy, a Fecsegőposzátától, a lázadóktól származó üzenetre. Holnap ilyenkorra - remélhetőleg - tudni fogjuk.

5 megjegyzés:

  1. Snow elnök szobrából egy darab? Az USB-n meg lehet előzetes, maximum az is jelszóval védett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, pont ezt írtam le közben én is :)

      Törlés
    2. Ha ez a név, akkor bizony holnap tényleg a teaser jön, nem a tavalyi Snow elnökös üzenethez hasonló.

      Törlés
  2. LoooL, a kintiek szerint "a pen-drive-on valami Everlark szex-film lehet" :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. LOL xDDD Ez durva, de most h mondod,lehet benne vmi xDDD

      Törlés