2015. június 19., péntek

Visszaszámlálás: 5 hónap a Kiválasztott 2. rész mozibemutatójáig

Döcögősen indult idén a Kiválasztott 2. rész visszaszámlálása, mert május végéig alig-alig kaptunk bármilyen tartalmat a filmből, június 1-gyel azonban megtört az átok, azóta szinte minden nap van valami újdonság.
 • Először egy új weboldal indult a lázadás kapcsán, majd nem sokkal később megjelent egy poszter is, amit a hivatalos források nem átallottak mozis poszterként nevezni. Én még mindig nem tudom elfogadni, hogy az mozis poszter legyen, de promókezdés alkalmából örültem, hogy legalább van valami.
 • Aztán három jelenetfotó következett: Katniss-szel (mondjuk vele választhattak volna valami személyesebbet, főleg, ha már a két fiú saját képet kapott), Peetával és Gale-lel. Ezek természetesen már a Jelenetfotók aloldalon is megtalálhatóak.
 • Ekkor megtudtuk, hogy június 9-én számíthatunk valamire és hamarosan az kiderült, ez a valami egy előzetes lesz. Meg is jelent, lentebb láthatjátok, szerintem nem véletlenül örülünk neki. Klassz lett. :))
 • Időközben lezajlottak a forgatás legutolsó napjai is, felvették az epilógus képeit, novemberben tényleg véget ér a sorozat.
 • Tegnapelőtt pedig a világ 25 nagyvárosában jelentek meg a sorozat védjegyéül szolgáló háromujjas tisztelgést mutató kezeket ábrázoló plakátok. Erről egy összeállítást lentebb találhattok szintén.
 • Kiderült az is, hogy a Comic Conon nagyszabású Lionsgate jelenlét várható, sőt július 9-én (majdnem) saját panelje is lesz a filmnek, amelynek során egy exkluzív videót (részletet?) is láthatunk majd a filmből. Az esemény során - és előtte már délutántól - élő közvetítés várható az oldalon, és amint az interneten elérhető, az exkluzív részletet is láthatjátok majd.
 • Természetesen a promó innentől remélhetőleg dübörög majd, úgy tűnik bőven adódnak most már erre alkalmak. Arról, hogy mire számíthatunk, ITT olvashattok részletesebben.


6 megjegyzés:

 1. Pár napja tudtam meg hogy a magyar szinkronos előzetes hamarosan elkészül. Az azért megdöbbentet hogy az előzetesnek már csak a korhatár besoroláson kell átesni. (12-es korhatárral szeretnék )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Honnan értesültél? :O

   Törlés
  2. Igen, mondjuk szeretem, amikor mindenféle "bennfentes" információkat oszt meg valaki, mindenféle hivatalos forrás megjelölése nélkül. Ez pont alkalmas, hogy hergelje a többieket, ami nem túl szép dolog, úgyhogy ezért is nem szoktam kitenni. Szóval Máté az ilyeneket mélben, forrásmegjelöléssel, vagy maradj csöndben és várd ki, amíg megjelenik. Köszi.

   Törlés
  3. E-mail-ben leveleztem a forgalmazóval.

   Törlés
  4. Jó, csak ez így ebben a formában a messziről jött ember esete, aki azt mond, amit akar. Mert ennek semmi nyoma. A következő meg az lesz, hogy valaki majd Jentől meg Joshtól hoz infókat?! Mert e-mailt nem kaptam tőled, hiába jeleztél ilyet múltkor.

   Törlés
 2. kis ráhangolódás: holnap este 8-kor rtl 2-n paranoia.
  ncsi

  VálaszTörlés