2015. június 28., vasárnap

Innen-onnan

Mielőtt beindulna a jövő heti dömping, jöjjön egy adag egyéb hír is. Most tényleg kevesebb hír van, de nem akarom jövő hétre hagyni, mert ha minden igaz, akkor talán egy kicsit több minden lesz. Ami amúgy a jövő hetet illeti, a Tim Palen könyvéből jó néhány képet láttunk már, nem tudom, számíthatunk-e/érdemes-e többre számítani, a Vándorkiállításnak viszont már ma van egy sajtótájékoztatója és úgy hírlik, a kinti nagyobb rajongói oldalakat is meghívták egy előzetes bemutatóra (hogy én nem bírtam jó helyre születni??? :) Természetesen bármi elő/kikerül, hozom!!

Nem is tudom, kivel-mivel kezdjem, de oké, legyen Josh, aztán a Liam rajongók is feltétlenül kattintsanak, ha félmeztelenül szeretnék látni kedvencüket.

Josh a Paradise Lost premierjén és néhány a a filmmel kapcsolatos promóeseményen vett részt. A képeket most megmutatom, valamelyik - nyugisabb - nap pedig hozok majd még egy videóinterjút a sráccal, amit szerintem örömmel fogadtok majd. A premierről amúgy azt érdemes tudni, hogy állítólag immáron hivatalosan is elismerte Josh, hogy járnak Claudia Traisac-kal, ami azért érdekes, mert az első hírek erről éppen két éve röppentek fel. Szóval csajok, lassan le kell mondani a csávóról. :(


Forrás: Zimbio


Van két képünk a Young Hollywood stúdiójából is:




Liam szabadidejét tölti a Függetlenség napja 2. részének promójának kipihenéseképpen, így Malibun szörfözött egyet. Innen nyilván paparazzi képek érkeztek, ezek közül kettőt érzek kitehetőnek:

Forrás: Boyzofoz

És íme két kép a Függetlenség napja 2. kérdezz-felelekjéről és annak after-partyjáról. Úgy látom, megint új sérója van Liam-nek.

Forrás: LiamHemsworthOrg


Alan Ritchson (még mindig Gloss a Futótűzből) továbbra is szerepel az I Can Do That-ben. Legutóbbi alkalommal egy harcművészeti bemutatóban vett részt, hát ez is igen dögös :)



Elizabeth Banks körül már megint pezseg az élet. Van róla néhány képünk a Flaunt magazin fotósorozatából:



Forrás: Flaunt Magazin

Megnézhettek egy jelenetet is Elizabeth Banks-szel az egyébként jövő héttől a mozikban látható Magic Mike XXL-ből, láthatjátok, milyen sanyarú sorsa lehetett a filmben való szereplés során.



Jena Malone az egyik főszereplője a Time Out of Mind-nak, amelyben egy hajléktalan férfi (Richard Gere) próbálja újra felvenni a kapcsolatot a lányával. Korábban már láthattatok pár forgatási képet a filmből, most a film előzetesét nézhetitek meg:



Jack Quaid-et (Az Éhezők Viadala Marvele) egy 5 részes websorozatban nézhetik meg az érdeklődők, amelynek itt nézhetitek meg az előzetesét. Akinek az előzetes felkeltette az érdeklődését, ITT megtalálja az első két részt.


És végül egy mondatos kishíreinkkel zárom mai adásunkat:
  • Woody Harrelson lesz a főszereplője az LBJ (munkacímen futó?) filmnek, amely az Egyesült Államok 36. elnökének, Lyndon B. Johnson életrajzi regénye. A film forgatása szeptemberben kezdődik majd és az elnök életét gyerekkorától egészen elnöki munkásságáig mutatja majd be.
  • Elizabeth Banks (nehezen hiszem, de igen, már megint ő) ezúttal egy TV sorozat producere lesz majd Max Handelman társaságában. A Deadline cikkéből ugyan nem derül ki, milyesn sorozatról van szó, csak annyit, hogy a Warner Bros Televíziós osztálya megbízásából készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése