2015. június 21., vasárnap

Josh Hutcherson a június 18-i Canon Show-ban

Szolg. közl.: Letudtam a melós hetet, most már igyekszek majd kicsit frissebb lenni itt is, bár közben kicsit megint megálltak a hírek, szóval most már nem rajtam múlik majd, ha nem kaptok meg valamit időben.

Korábban már jeleztem, hogy Josh Hutcherson megjelenik annak a Conan O'Brian-nek a show-jában, aki a Comic Conon a Lionsgate paneljének moderátora lesz. Ígértem, hogy írok majd róla, ha előkerülnek valami anyagok. Nos, előkerült pár videó, de a kintiek valamiért nem feliratozták őket ;), de azért találtam feliratos gifeket és közönségből első kézből élménybeszámolót is, így igyekszem összefoglalni, mi mindenről is mesélt Josh az egyébként igencsak szórakoztató műsorban. Nem csak Éhezők Viadala téma, de biztos sokan élvezni fogjátok :) 
Az ugrás után teszek majd ki videókat is, a jobb angolosok kedvéért. :)


  • A Kiválasztott 2. rész nemrég megjelent előzetese kapcsán, Conan megkérdezte Josht, hogy a családja izgatott volt-e miatta. Josh azt válaszolta, hogy régebben még igen, de manapság egy vállrándítással képesek elintézni. :) 
  • Conan felvetette Josh-nak, hogy tudja, hogy a srác eljár bizonyos zenei fesztiválokra (pl. Bonnaroo), ahol testközelben van a rajongókkal, hogy sétál közöttük gond nélkül? Josh viccesen elmesélte, hogy két lehetőség van: vagy felöltözik úgy, mintha egy mexikó drogbanda tagja lenne. Kendő az orrára, napszemüveg és kalap a fejére. Jó, hát kicsit őrültnek érzi tőle magát az ember, de legalább nem ismerik meg. Vagy pókerarccal elsétál a leesett állú emberek mellett, majd úgy tesz, mintha eldobna valamit, ezek meg képesek az után szaladni. 
  • Az elvakult rajongók kapcsán Josh elmesélt egy történetet, amelyben a Futótűz megjelenése után épp a karácsonyi vacsorát költötték el nagyszülei házában, Kentucky-ban, amikor megszólalt a csengő és küszöbön két tizenéves kislány állt anyukáikkal. A kislányok és anyukáik egyenesen Chicagoból autóztak le 6 órát, abban a reményben, hogy az év ezen időszakában otthonában találják őt. Josh elmesélte, hogy látta maga előtt a pillanatot, amikor kitalálják, hogy "Karácsony van, nézzük meg, vajon otthon van-e." Ugyanakkor zavarba hozza, hogy miatta utaznak ennyit. Ráadásul a lányok zokogtak, ő úgy érezte, hogy az ő hibája, és nem tudott hogyan reagálni rá. 
  • Egy másik történetben épp forgatáson volt Cincinattiban és elindult volna forgatni a szállodából, amikor - szintén - egy anyuka két kislányával megjelent, ott ültek Josh autójánál és rá vártak. Amikor odaért, az anyuka elkezdett sírni. Azt mondta: "Neked fogalmad sincs, min mentünk keresztül." Ő mondta, hogy sajnálja, a gyerekek meg megpróbálták elérni, hogy anyjuk abbahagyja a sírást. Mire az anyuka: "Annyira örülök, hogy vége ennek az egésznek."
  • A meghívás apropója a Paradise Lost volt, erről hosszabban is beszélgetett Josh Conannel. Felmerült a Benicio Del Toroval való megismerkedésük és hogy tud-e Josh spanyolul, mire így válaszolt: "Si, mucho" (Igen, jól(?)) és azt is elmesélte, hogy a forgatáson vele együtt mindösszesen hárman beszéltek angolul. Erre elmesélt egy remek viccet is: "- Hogy nevezik azt, aki 3 nyelven beszél? - Trilingvis. - Hogy nevezik azt, aki 2 nyelven beszél? - Bilingvis. - És hogy hívják azt, aki egyetlen nyelven beszél csak? - Amerikai."
    A film kapcsán végül egy olyan jelenetről mesél Josh, amelyben egy kutya megtámadja őt. Elárulja, hogy az a jelenet nem CGI volt, hanem ténylegesen leforgatták. Három különböző kutya volt, különböző agresszió szinttel. Az elsőn látszott, hogy oké, támad, de nem vész. A másodikon már látszott, hogy kissé veszélyes. A harmadik durván veszélyes volt. Na ezzel dolgoztak. Körültekertek egy hatalmas szivacsot Josh karján és arra ment a kutya. Annak azonban francia kiképzői voltak, Josh pedig sose értette, mit mondanak neki, hogy támadjon keményebben vagy mit?
Amint ígértem, az ugrás után két videó a zenei fesztiválokon való rajongóelkerülésről és az elvakult rajongókról szóló részt nézhetitek meg, illetve kiteszek egy Joshtól való kérdezési lehetőséget is. Aki élne ilyennel, szintén kattintson:



Szintén a Paradise Lost kapcsán holnap egy élő, interaktív chatelési lehetőség is kínálkozik Josh-sal Twitteren, szóval szerintem bárki bekapcsolódhat.


A kép tanúsága szerint a kérdések feltevéséhez az #IMDbAskJosh és az #EscobarParadiseLost hashtag-eket kell használni. Természetesen, ha lesznek klassz kérdések és válaszok, örömmel készítek ezekből is újabb bejegyzést!

2 megjegyzés:

  1. júj de jó, köszönjük a cikket! :)

    VálaszTörlés
  2. Aki még nem látta a Paradise Lost-ot annak csak ajánlani tudom, Josh rajongóknak kötelező darab ! :)

    VálaszTörlés