2015. június 14., vasárnap

Innen-onnan

Már három hete nem volt Innen-onnan rovat, szóval nem gyűjtögetem ezt tovább, kiteszem, ami van, bár most annyira nem gazdag az egyéb kategória kínálata. Na jó, mire a végére értem, azért úgy érzem, van mit olvasgatni/nézegetni...

Jennifer Lawrence a Dior Addict sminkcuccainak arca is lesz a jövőben (eddig táskákat reklámozott), ennek kapcsán van két új képünk is:


Bár Josh képet most nem hozok hozzá, de tudjatok róla, hogy a jövő héten (június 18-án) Josh Hutcherson szerepel a Conan Showban (annál a Conan O'Briannél, aki a Kiválasztott 2. rész és az Utolsó Boszorkányvadász paneljét is tartja majd a Comic Conon), és mivel állítólag a Kiválasztott 2. részéről beszélgetnek majd, minden bizonnyal olvashatjátok majd róla az oldalon.

Érdemes kattintani, mert az ugrás után olyan fickók félmeztelen felsőtestét láthatjátok majd, mint Sam Claflin és Alan Ritchson, de a fiúk sem maradnak klassz képek nélkül.


Sam Claflin a Mielőtt Megismertelek forgatásán vesz részt az utóbbi időben és két sorozat kép is megjelent a forgatásról mostanság, ezekből szemegetek, aztán kaptok forrást, a Sam-rajongók majd kattintanak.


 

Még több: Popsugar - DailyMail


Ahogyan néhány hete Willow Shields, úgy mostanában Alan Ritchson vesz részt egy amerikai heti showműsorban. Bár arról már volt szó ebben a rovatban, hogy a Futótűzben Glosst alakító Alan Ritchsont az I Can Do That-ben láthatják majd amerikai rajongótársaink, azóta lezajlott a műsor első néhány adása és két felvételünk is van, amelyben láthatjuk a színészt.

Az első videóban Alan Nicole Scherzingerrel ad elő egy légies víztáncot, de van itt minden: tűz, víz, repülés és érdemes megnézni a videót, mert nyilván maga a tánc is jó, de halljátok Alan Ritchson olyan dögös, hogy arra nincsenek szavak. Vigyázat, én szóltam!! :)


A műsorfolyam következő adásában Ritchson Joe Jonas-szal egyetemben a jellegzetes külsejükről ismert Blue Man Group-ba szállnak be, és adnak elő egy érdekes produkciót:


Natalie Dormerről a CRASH magazin számára készült egy fotósorozat, annak képeiből láthattok itt néhányat. Mondjuk én sose fogom megérteni, kinek jönnek be/milyen célból készülnek ezek a kurvás képek (de milliószámra, szóval ez nem Dormerről szól, őt kifejezetten kedvelem, de ezt a stílust nem), de azért most is hoztam párat belőle.

Forrás: ONTD

Julianne Moore-t ezúttal az I DO kampányában láthatjuk, amint a melegházasság és általában a melegek jogai mellett áll ki. Érdemes megnézni, értékes és fontos gondolatokat közvetít!



Julianne Moore mellett Elizabeth Banks az, aki valahogy mindenütt ott van: most a Wet Hot American Summer című sorozatból kaptunk egy őt is ábrázoló jelenetfotót.

Forrás: Variety

Stanley Tuccit az alábbiakban a The Little Chaos című romantikus vígjáték-drámában láthatjátok, ahol a belépőjét nézhetitek meg a Caesar Flickermant is alakító színésznek:


Patina Millerről (Paylor alakítója a Kiválasztott filmekben) eléggé ritkán tudok hírt hozni, úgyhogy most örömmel mutatok meg két képet, amelyen a nemrégiben lezajlott Tony Awards-on látható.



Amandla Stenbergről (ő Rutát alakította még az első filmben, ha netán létezik olyan, akinek van bátorsága ezt elfelejteni) egy időben sokat hallhattunk, egy darabig követte még a média. Aztán egy ideje nem hallottunk róla, de hát annyi minden volt. Nos, most két nemrégiben magáról posztolt Instagram képet teszek ki. Kicsit megnőtt és nőiesedett a csaj.

Forrás: Amandla Stenberg Instagram

Egy mondatos újszerep híreink is vannak mára is:

  • Woody Harrelson egy Wilson című filmben kapott főszerepet, amelyben egy középkorú, magányos fickó, aki apja halála után elkezdi keresni ex-feleségét, akinek korábban mindenféle drogügyletei voltak. Amikor megtudja, hogy válásuk után született egy lánya, aki mostanra kamasz lány, mindent megtesz, hogy hármukból újra család kovácsolódjon. A komolynak tűnő téma ellenére a film IMDB oldala szerint vígjátékról van szó, ami Harrelsonnal csak jó lehet.
  • Jeffrey Wright egy HBO által készített film egyik szereplője lesz. A film egy Anita Hill nevű nőről küzd, aki a Legfelsőbb Bíróság Elnöke jelöltje, Clarence Thomas ellen indít támadást. A Confirmation című film főszerepeit Wendell Pierce és Kerry Washington alakítják, Jeffrey Wright pedig a Harvard egyik jogász professzorának, Charles Ogletree-nek a bőrébe bújik majd.
  • Elizabeth Banks ezúttal nem szerepel, hanem - ha minden jól megy - újra rendezni készül. Tárgyalások folynak ugyanis, hogy ő rendezhesse a Red Queen című ifjúsági sci-fit. Nem találom egyelőre, hogy magyarul megjelent Victoria Aveyard azonos című regénye, amely értelemszerűen a film alapjául szolgál majd, de van a Molyon egy leírás róla, érdemes elolvasni az érdeklődőknek. 
  • Egy Access Hollywoodnak adott interjújában Elizabeth Banks a Tökéletes Hangról beszélt, konkrétan arról, hogy komolyan tervezik a 3. részt, de az előkészületeknek még csak nagyon az elején járnak.

2 megjegyzés:

  1. Saaaam<3, már láttam ezek közül néhány képet, de a focisakra itt bukkantam rá .*-*

    VálaszTörlés