2017. július 10., hétfő

Power of One jótékonysági rendezvény és pizsamaparty Jennifer Lawrence-szel

Remélem, van még aki nem (teljesen) mondott le az oldalról. Persze senkit nem szeretnék kecsegtetni semmiféle hiú ábránddal, de azért a jövőben szeretnék még néhány cikket kitenni. Ezek leginkább a sorozat szereplőivel kapcsolatosak, és persze igyekeznék, amennyire csak lehet a sorozathoz minél inkább kapcsolódó híreket, cikkeket kitenni. Azt gondolom, előfordulhat még egy-egy fanfic, de most már kizárólag egy fejezetes írásokban gondolkodok. A 12. körzet hamvainak van pár novellája, ami esetleg felkeltheti néhányatok érdeklődését. ;) Elöljáróban ennyi, aztán a többit látjátok, ha vissza-vissza néztek. Nem is húzom tovább, jöjjön a mai cikk.

***

A héten kerül megrendezésre a Frazier Múzeumban [tudjátok, itt van jelenleg az Éhezők Viadala Vándorkiállítás!!] a The Power of One jótékonysági akció. A rendezvény, amelynek célja, hogy támogatást szerezzen a Jennifer Lawrence alapítványa számára és hogy felhívja a figyelmet a művészetek fontosságára, július 14-én, pénteken kerül megrendezésre, és ennek kapcsán szemtanúi lehetünk Jennifer Lawrence elképesztően ritka hazai megjelenései egyikének. 


A rendezvényen Jennifer Lawrence mellett Francis Lawrence és más Éhezők Viadala szereplők is megjelennek majd, hogy megjelenésükkel is támogassák az alapítvány adománygyűjtését. A rendezvény azt hivatott bemutatni, hogy egyetlen ember is mekkora hatással lehet a fiatalok, fiatal művészek életére és azon szervezetekre, amelyek őket szolgálják. A kiválasztott vendégek olyan élményekben részesülnek majd, amelyet Louisville sosem feled majd el. 

A szerencsés vendégek - akik "laza" 1000 dollár ellenében lehetnek ezen élmény részesei - részt vesznek egy exkluzív, privát tárlatvezetésben Az Éhezők Viadala Kiállításon, ahol személyesen találkozhatnak Jennifer Lawrence-szel és Francis Lawrence-szel is. Majd helyi séfek által készített vacsorát fogyaszthatnak el, amelyekhez különleges koktélokat szürcsölgethetnek, amelyet este 9-től a helyi Linkin’ Bridge és Louisville Crashers nevű bandák élő koncertje követ. Persze a jegyek száma korlátozott és az eseményen kizárólag 21 év felettiek vehetnek részt.

Áááám július 13-án, csütörtökön este egy nagyon hasonló másik rendezvény is lesz, amely azonban épp hogy a fiatalabb generációt célozza meg! Ez pedig nem más, mint a The Power of One pizsama party, amely a 6 év feletti gyerekek és 21 év alatti fiatalok számára elérhető és amely szintén a Frazier Történelmi Múzeumban kerül megrendezésre. 
Az álomrendezvényen a gyerekek is exkluzív tárlatvezetésben vehetnek részt az aznapra már zárva tartó Éhezők Viadala Kiállításon, amely már tavasz óta látható a Frazier Múzeumban és amely Az Éhezők Viadala filmsorozat eredeti kellékeit, díszleteit és jelmezeit mutatja be. A gyerekek ezen kívül számtalan izgalmas programban vehetnek részt, többek között megnézhetnek egy kaszkadőrshow-t, íjászbemutatót, különböző sminkeket próbálhatnak ki és sütit is dekorálhatnak Peeta Pékségében. Sőt, levetítik nekik a Suzanne Collins hatalmas sikerű könyvsorozatának első filmjét, Az Éhezők Viadalát is. A vetítést követően a gyerekek - és felnőtt kísérőik - választhatnak, hogy éjfélkor hazatérnek otthonukba vagy inkább a Múzeumban töltik az éjszakát. 


A rendezvény középpontjában természetesen ez alkalommal is Jennifer Lawrence látogatása áll, aki - ahogyan arra a Power Of One [Az Egyén Ereje] utal - Katnisshez hasonlóan példát mutat abban, hogy akár egyetlen ember is milyen komoly változást érhet el, ha hisz benne. Ez persze egy nagyon fontos tanulság lesz majd a gyerekek számára, akik amellett, hogy természetesen a feledhetetlen pizsamaparty élményeivel is gazdagodnak, egy kicsit ezt a tanulságot is magukkal viszik, és sokat meríthetnek majd ebből és erősebbnek érezhetik majd magukat általa.

A gyerekek pizsamapartyjára a beugró "mindössze" 300 dollár, amelybe egy pizza vacsora, némi rágcsálnivaló, egy könnyű reggeli tartozik és egy exkluzív bányásztáska, amelyben egy dedikált Éhezők Viadala posztert is kapnak a látogatók. A gyerekek legfeljebb két kísérőt vihetnek magukkal, akik számára 150 dollár értékben válthatnak kísérőjegyet. 
Forrás: Frazier Museum

Természetesen, ha a hét végén lezajlik a rendezvény és lesznek róla képes beszámolók, mindenképpen megosztom azt is Veletek.

4 megjegyzés:

  1. Köszi a cikket. Én mondjuk nem engedném 6 éveseknek megnézni a filmet, ahhoz azért elég durva, olyan 14-től engedném csak. Lehet régimódi vagyok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagy régimódi - szerintem. Nálunk a mozikban a film eleve 16-os karikával ment. Ebbe a részébe bele se gondoltam, csak az jutott eszembe, hogy maga a rendezvény nem való egy hat évesnek. Egy 19-20 évesnek meg már nem. Na, de ez van :)

      Törlés
  2. Sziasztok Még itt vagyok én is. Mindig vissza térek és várom ami lesz a folytatásban.
    Én se engedném 6 éveseknek megnézni a filmet. Úgy 14-16 a reális

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó ám látni :)
      Délelőtt találtam pont egy videót, amiben egy hat éves kislányt mutattak, hogy ott töltötte az éjszakát és persze anyukája is ott volt mellette. Majd kiteszem, csak várok még a ma esti történésekről is valami infókat.
      De tartom, amit írtam, szerintem sem volt való 6 éveseknek a program, persze, ha valaki leperkálta Jen alapítványába a lét, akkor mehetett...

      Törlés