2017. július 28., péntek

Liam Hemsworth és Sam Claflin forgat

Vizuális élményértéknek alkalmas a mai bejegyzés, amely a sorozat két dögös férfi főhősének képeitől hemzseg majd.

Az egykor Gale-t alakító Liam Hemsworth egy romantikus vígjátékot forgat, amelyben egy szerelemből kiábrándult nő találja magát egy romantikus vígjátékban. A készülő, 2019. februárjában bemutatásra kerülő film címe Isn't It Romantic.
Finnick alakítója, a mára sokak kedvencévé vált Sam Claflin családjától távol, Fiji szigetén senyved dolgozik keményen az Adrift című drámán, amelynek középpontjában egy fiatal nő áll, aki behajózik a hurrikán középpontjába, hogy megmentse szerelmét. A filmet valamikor jövőre mutatják majd be.


Liam filmjében, az Isn't it Romantic-ban a főszerepet Rebel Wilson alakítja [róla hírlett ám, hogy szerepel majd az Éhezők Viadalában, de végül abból nem lett semmi...] és Liam az egyik szerelmét alakítja majd a kettőből, szóval szerelmi háromszögre számíthatunk, 2019. Valentin napján.
Liamről rajongókkal vannak képet, de az ilyet nem szeretem posztolni, mert nem én vagyok rajta, persze, ha én lennék, akkor meg azért nem tenném ki... Illetve vannak képek konkrétan a forgatásról, ezeket láthatjátok most.






Sam Claflinről saját Twitteréről és Instagramjáról vannak képeink, vagyis ezek inkább a helyet és a hangulatot adják át, forgatási képeink nincsenek. A Tweet-ekből az derül ki, hogy a három hónapos forgatás első hónapján vannak túl és Samnek nagyon hiányzik a családja. Nos, ezt megértjük, még akkor is, ha a képek alapján azért nem szomorkodik:


Képek: @samclaflin, Sam Claflin Instagram, @LiamHFans, @liamgalehems

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése