2017. július 21., péntek

Josh Hutcherson idén is megjelenik a Comic Conon

Sajnos idén már nem Az Éhezők Viadalával - pedig de szép idők is voltak, lehet a jövő héten készítek is egy nosztalgia-összefoglalót az elmúlt évek Comic Conjainak Éhezők Viadala vonatkozásairól... - de július 22-én Josh Hutcherson ismét megjelenik a San Diego-i Comic Con-on.


Idén új filmjét/sorozatát a Future Mant promózza Josh, amelyről az Emntertainment Weekly Comic Con különkiadásában olvashatunk egy cikket - amelyet természetesen elhoztam Nektek :)

Josh Hutcherson több, mint fél életét színészkedéssel töltötte, mégis lefogadnánk, hogy Az Éhezők Viadalából ismered a 24 éves színészt.
- Nagyon egyben van. - nevet Hutcherson. - Ez nem én vagyok. Átálltam a sötét oldalra. Ez igazán felszabadító. 
Josh a Future Manben végzett munkájáról beszél, a Hulu új, akció-vígjáték sorozatáról, amelyben a fiatal színész Josh Futterman szerepét alakítja, aki egy kutatólaboratórium portása, aki szülei házában azzal tölti hosszú éjszakáit, hogy kedvenc videójátékában, a Cybergeddon-ban rendre dönti a z újabb és újabb rekordokat. 
- Videójátékokat tisztít (???) és azzal játszik, ebben a két dologban tehetséges. - mondja a színész, aki egyszerre is viccel is meg nem.

A sors úgy hozza, hogy hős válhat belőle. Amikor Hutcherson karaktere egy kiemelkedően magas pontszámot ér el, a vagány jövőbeli harcosok, Tiger és Wolf (Eliza Coupe és Derek Wilson) egyfajta világmententőt látnak benne, ezért visszautaznak napjainkba, hogy megkeressék ezt a messiást, aki megmenti az ő apokaliptikus jövőjüket. Ezt a csavart egyenesen Az Utolsó Csillagharcosból vették, és a Future Man-re általában is jellemző, hogy egyfajta nosztalgikus hangulatban idézi meg az 1980-as évek scifijeit. 
- Mindannyian ezeken a filmeken nőttünk fel, mint a Vissza A Jövőbe és a A Terminátor. - magyarázza Ariel Shaffir, aki Kyle Hunter társaságában készíti a filmet. - Ez remek lehetőség volt számunkra, hogy visszanyúljunk a műfajhoz, ám egy kicsit viccesebb módon tegyük azt meg.

Josh Hutcherson és Eliza Coupe a Future Man-ben

De azért ne érezd magad becsapva: a rengeteg időutazós vígjátékkal ellentétben a Future Manben megvan a lehetőség, hogy egy új világot építsen fel és mutasson be. 
- A mi vígjátékaink cselekményvezéreltek és van koncepciójuk - mondja Seth Rogen, a sorozat vezető producere. - Mindig is nagyban gondolkodtunk, második, harmadik, negyedik évadban. 
Ezzel együtt komoly filmes akciókra is számíthatunk.
- Ez a legigényesebb sorozat, amiben valaha részt vettem. - mondja Eliza Coupe, aki Tigert a Terminator 2. Sarah Connorjához hasonlítja. - Őrület, mennyi akció forgatásában vettünk részt. Derekkel együtt két hete vettünk fel egy akciójelenetet, amelynek a felvétele 15 órán át tartott. 

Josh Hutcherson és Eliza Coupe a Future Man-ben

A sorozat komoly tragédiát is megélt már, amikor elhunyt a sorozatokból ismert Glenne Headly.
- Még mindig nem tudom igazán elhinni. - mondja Hutcherson. - A sorozatban az anyukámat alakította, aki egy nagyon kedves, szeretetre méltó, szenvedélyes asszony. Olyan vidám. Ed Begley Jr.-ral együtt igazi álomszülőpárt alkotnak.

Ahelyett azonban, hogy új színésznőt választanának a helyére, inkább kiírják a karaktert a sorozatból. Ez újabb nehézséget jelent a már így is elég összetett történethez, amely az akciófilmek izgalmait és a nosztalgiát már-már túl tökéletesen is igyekszik egyensúlyban tartani. 
- Olyan sok utalás van, amit csak kevesen fognak megérteni. - mondja Hutcherson. - Bizonyos fegyverek, amelyeket használunk, hasonlóak, mint a Star Trekes fegyverek, aki azonban elvakult Star Trek rajongó, az rá fog ismerni. 
Ha Josh Star Trek rajongó nagymamája elégedett, akkor nekünk sem lesz okunk rá, hogy ne legyünk azok.
Forrás: EW

2 megjegyzés:

  1. Az idei Comic Con sok minden nagyon nagyon jót ígér, baromira ott lennék!*.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most programot nem néztem, az Éhezők Viadala vonatkozásokat viszont jövő héten hozom. Már az idei CC-ról. A korábbiakról már holnap délelőtt érkezik egy összefoglaló.

      Törlés