2017. július 17., hétfő

Ilyen volt Jennifer Lawrence gálája és gyerekbulija a Frazier Múzemban

Ahogyan nemrégiben olvashattatok róla, a louisville-i Frazier Múzeumban - ahol jelenleg állomásozik Az Éhezők Viadala Vándorkiállítás - két nagyszabású program is megrendezésre került Jennifer Lawrence főszereplésével. Az eredeti program július 14-én zajlott egy nagyszabású gála, amely belépőjegyeinek bevétele Jennifer Lawrence Power Of One alapítványának pénztárát gazdagította (Jen alapítványával a művészet iránt érdeklődő fiatalokat támogatja), ám a megelőző napon, július 13-án is meghirdettek egy programot, amely a fiatalabb korosztályt célozta meg.

Három videós anyagom van az élményekről, de azokat nem teszem ki, mert reklámokkal kezdődnek és/vagy automatikusan elindulnak, így csak linket kaptok róluk és persze egy-egy összefoglalóra is számíthattok.

Az első videóban (ITT) két egészen fiatal kislányt (az egyik közülük valóban nem több, mint 6-7 éves) láthatunk cukorkákkal játszani, miközben arról hallhatunk beszámolót, hogy a lányok életük legizgibb ottalvós bulijára készülnek. Andy Treinen, a Frazier Múzeum Marketing Vezetője elmondja, hogy csodálatos volt látni, ahogy Jennifer Lawrence besétál egy sikítozó gyerekekkel teli terembe. Állítólag rengeteg munka fekszik a pizsamaparty szervezésében. 
Kiderül, hogy a videóban látott kislányok a louisville-i Down Szindrómások Csoportjába tartoznak, és Jennifer Lawrence támogatásával jutottak el a rendezvényre, kaptak dedikált posztert és Jen mindenkit megölelgetett kicsit. 
Közben képeket láthatunk, amint a gyerekek kipróbálják a Kiállítás interaktív elemeit, részt vesznek íjászkodásban, látjuk a hálózsákokkal teli termet. 
Az egyik, a riportban látott kislány anyukája megerősíti, amit már sokszor hallottunk, hogy Jen nagyon szerény, kedves ember.

Kép: Wave3


A másik videó (ITT), amely még a gyerekprogramról szól, a rendezvény előtti, hálózsákokkal, párnákkal felszerelkezett gyerekek hosszú sorát mutatja, akik arra várnak, hogy találkozhassanak Jennifer Lawrence-szel. A videóban először rajongók mondják el, miért szeretik: nem játssza meg magát, inspiráló, méltó példakép, csodálatos színésznő. A várakozás közben Békeőrök vigyáznak a rendre. :)
Jennifer válaszolt a gyerekek kérdéseire és ebben a videóban is megerősítik páran, hogy őket is megölelgette a színésznő. (Na, ki szeretne 8 éves szerencsés amerikai kisfiú lenni??? ;) 


Képek: Courier-Journal

A felnőtt gáláról is van egy beszámoló videó (ITT), amelyből megtudhatjuk, hogy Jennek nagyon jól esik a támogatás és boldog, hogy szülővárosában vehet részt egy ilyen rendezvényen. A gálára ugyanolyan vörösszőnyegen keresztül lehetett bejutni, mint a kasszasiker filmek premierjeire. Az 1000 dolláros "belépőt" a legelvakultabb rajongók fizették ki, akik az ország minden tájáról érkeztek. Míg a gyerekbulin 150-en vettek részt, itt 250-en voltak, és mint arról korábban értesülhettünk, volt egy nagyszabású vacsora, helyi együttesek szórakoztatták a nagyérdeműt, akik - a gyerekekhez hasonlóan - személyesen is találkozhattak kedvenc színészükkel és persze megnézhették a Kiállítást is.
Volt, aki abban is reménykedett, hogy Josh Hutcherson is felbukkan az este során, ám ez nem történt meg, "helyette" Francis Lawrence-szel találkozhattak még a jelenlévők.

Innen is pár kép:

Kép: @aross10

Képek: @HGNewsChannel, @TreviaSleep

Aki Josh Hutcehrsont is hiányolja már, az se keseredjen el, mert jövő hétvégén Comic Con, ahol felbukkan majd, én pedig tervezem, hogy annak is utána járok, mit ügyködött Josh a rendezvényen. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése