2016. július 23., szombat

Nosztalgia szombat - Ez történt az elmúlt évek július 23-áin

Bármennyire hihetetlen, nem direkt teszem szombatra ezt a rovatot, hanem egyszerűen idén tényleg szombaton vannak azok a napok, amikor az elmúlt években valamiféle izgalmas bejelentések, megjelenések, cikkek előkerültek. Nézzük, mik is történtek az elmúlt évek július 23-áin!

4 éve...
2012. július 23-án szintén egy szereplőválogatás hírt tudtunk meg, nem is akárkiét. Ekkor derült ki, hogy Jena Malone alakíthatja Johanna Mason szerepét. Vicces volt, amikor kiderült, előző nap az egyik Teen Choice Awards-on készült interjúban Josh Hutcherson véletlenül elszólta magát, amikor - még a hivatalos bejelentés előtt - közölte, hogy az új szereplőket nagyon kedveli, szerinte Jena Malone is fantasztikus :) Bár ezt én már csak másnap reggel tudtam posztolni, de a nosztalgia szempontjából izgalmas látni azt az Instagram bejegyzést, amelyben Jena örült a hivatalos bejelentésnek. Jena Malone valóban helytállt a sorozatban, méltó Johanna lett (talán csak az sajnálatos, hogy az utolsó filmben visszább vettek karaktere jelentőségéből), a magánéletben pedig nemrégiben anyuka lett a tehetséges fiatal színésznő.


A további évek úgy alakultak, hogy ez időtájt a San Diedo Comic Con kapcsán rendre ebben az időszakban jelentek meg a filmek előzetesei vagy valamilyen fontos promóanyagai.
Részletek a folytatásban.


3 éve...
2013-ban a Futótűz előzetese július 20-án a Comic Con Lionsgate Paneljén jelent meg, szóval 23-ára már az maradt, hogy kielemezzük az előzetest. A rend és szintén a nosztalgia kedvéért megmutatom, melyik előzetesről is van szó.



2 éve...
A 2014-es évre ilyen szempontból nem szívesen emlékszek vissza, mert ekkortájt még mindig csak a két propaganda teaser volt a filmhez, ráadásul a Lionsgate nem jelent meg panellel a Comic Conon. Aztán végül valamiféle megjelenések és promórendezvények akadtak, ennek kapcsán jelent meg július 23-án a propagandaposzter, illetve Peeta és Johanna Capitol Couture portréit is megkaptuk aznap, amelyek szintén a Comic Con látogatóit bűvölhették el teljes életnagyságban.



1 éve...
Tavaly erre az időszakra a Comic Con már lezajlott (nem lehetett panaszunk, 1 órás Kiválasztott Panel, szuper hangulat, élő blog, promóanyagok és interjúk tömkelege!), viszont mivel az első előzetes is csak június elején látott napvilágot, a másodikkal vártak még a Comic Con után két hetet. Mondjuk szerintem megérte várni rá. Ez volt az. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem még mindig hidegrázós.

2 megjegyzés:

  1. Uhh az az előzetes nekem is hidegrázós! Ez volt a kedvenc előzetesem :)

    VálaszTörlés
  2. Óó most megnéztem a hidegrázós előzetest, és most megyek bőgni, hogy vége :D. Viccet félretéve, hatásos előzetes, az egyik kedvencem.

    VálaszTörlés