2016. július 31., vasárnap

Innen-onnan, röviden

Ismét van mára néhány egyéb hír, amelyet ki is teszek, mielőtt még teljesen elveszítené aktualitását. 


  • Ma Jenről, Josh-ról és Liamről sincsenek friss, izgalmas, ropogós híreim. A csajozós lesifotókat pedig nemigen szívesen látom, keresem, szóval annak mindenki szépen utána jár önmaga, ha annyira meg akar küzdeni érte. 
  • Josh Hutchersonról azért van egy karakterposzterem még az Escobar: Paradise Lost-ból, amely - ha jól értelmezem - a film olasz megjelenése kapcsán került elő, és megjelent a Késik a Szüret című film plakátja is, amelyre Josh nem fért rá, illetve egy másik, amelyen már több szereplő van, köztük Josh is. Ez a film a szeptemberben a Velencei Filmfesztiválon kerül bemutatásra, nem tudom, van-e rá remény, hogy esetleg mi is láthatjuk, de sajnos, nem úgy tűnik.
  • Sam Calfin nemrégiben a Giffoni Filmfesztiválon járt, onnan vannak róla képeim a kék szőnyegről és rajongókkal is. A rendezvényen Sam átvehette a Giffoni Experience Award-ot, ITT pedig a filmfesztiválon Sam-ről készült portrét láthatjátok. Aki még mindig nem sajnálja eléggé a srácot ;), az Sam Instagramján megtekinthet még egy eredeti olasz napfelkeltét Sam-mel, első kézből Sam-től. No, ennyit Sam sanyarú olasz "nyaralásáról" :)
  • Natalie Dormerről a Modern Weekly magazin 2016. júliusi számából láthattok 2×2 felvételt ITT és ITT
  • Mahershala Alit a Comic Conon fotózták. A Luke Cage című sorozattal kapcsolatos sajtótájékoztatón és autogramosztás során is készültek róla jó képek. A Luke Cage paneljáról további képek Mahershala Alival még ITT is láthatóak.
  • A Comic Conon az egykori Éhezők Viadalás Alexander Ludwig [Cato!] is megjelent, ám ő immáron a Vikingek kapcsán. Róla a Just Jared írt, ahonnan megtudhatjuk, hogy egy ponton Alexander a közönség soraiba dobta a papucsát, amelyet a közönség tagjai által dedikálva kapott vissza. :)
    Azért szomorú, hogy számunkra idén kb ennyi is a teljes Comic Con. Mindig úgy éreztem, mintha néhány napig én is ott nyaralhatnék. 
  • Stef Dawsont amerikai közönség a The Lennon Reportban láthatja viszont, amely október közepétől látható a kinti mozikban. A film a John Lennon elleni merényletről szól és arról, hogy utána hogyan próbálták az orvosok és nővérek megmenteni az életét. Stef Dawson egy Barbara Kammerer nevű ápolónőt játszik a filmben, amelyből egy jelenetfotót meg is nézhettek az Éhezők Viadalában Finnick kedvesét alakító színésznővel.
  • Amandla Stenberg kapcsán újabb filmszerep lehetősége merült fel: a The Hollywood Reporter cikke szerint Nicola Yoon Minden, minden című könyve filmadaptációjának lesz majd a főszereplője. A film cselekménye talán gyorsabban körvonalazódik, ha elolvassátok a könyv ajánlóját, amely kifejezetten izgalmasnak tűnik. A film férfi főszerepét Nick Robinson alakítja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése