2016. július 7., csütörtök

Kiválasztottak naplója Az Éhezők Viadala premiere előttről

Egy nagyon klassz videó került fel a YT-ra a múlt héten még Az Éhezők Viadala előtti időkből. Akkor hét Kiválasztottat alakító szereplőnek adtak egy-egy videókamerát, amelynek segítségével rögzíthették élményeiket az Éhezők Viadala premier előtti amerikai bevásárló központokban tartott körútról és a film premierjéről. 

Jack Quaid (Marvel), Leven Rambin (Glimmer), Alexander Ludwig (Cato), Isabelle Fuhrman (Clove), Jacqueline Emerson (Rókaképű lány), Amandla Stenberg (Ruta) és Dayo Okeniyi (Thresh) mellett a videóban feltűnik persze Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson is. 
A videót eredetileg feltették a kinti Target-es Extra DVD-re, mi azonban nem láthattuk, szóval izgalmas újdonság lehet ez minden Éhezők Viadala rajongó számára. Bár a videó több, mint negyed órás, klassz nosztalgiázási lehetőség, érdemes megnézni. Jó szórakozást hozzá :)

2 megjegyzés:

  1. Hát köszönöm szépen Ancsi, mert ez tényleg nagyon jó volt egy kis visszatekintésre. És a végén, ahogy elbúcsúznak... Jó volt belekukkantani egy kicsit a másik oldalról is és ezzel a videóval megtaláltam ezt a csatornát is, ahol elnézem sok érdekes videó van még, tehát egy ideig elleszek vele:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok mindent tettem már ki erről a csatornáról én is :)

      Törlés