2016. július 9., szombat

Nosztalgia szombat - Ez történt az elmúlt évek július 9-éin

Lassan tényleg nem nagyon van mit hoznom, már csak egyetlen cikkem van félretéve. Viszont most, hogy így tényleg a végét járja a történet, sokszor visszagondolok, mi is történt az elmúlt évek hasonló időszakában. Ha találok izgalmasabb napokat, néha megjelenik majd ez a nosztalgia rovat is, de ha nő a csend, azon se lepődjetek meg...

4 éve...
2012-ben, ezen a napon, július 9-én jelentették be a Futótűz legelső új szereplőjének kilétét. Ekkor tudtuk meg, hogy a Nagy Mészárlás Főjátékmesterének, Plutarch Havensbee szerepét Philip Seymour Hoffmann alakítja.


"A LIONSGATE és az Éhezők Viadala: Futótűz című film készítői örömmel jelentik be, hogy Philip Seymour Hoffmant választották, hogy eljátssza Plutarch Havensbee, az Éhezők Viadala Fő Játékmesterének szerepét Suzanne Collins világszerte óriási sikert aratott regényének, a Futótűznek a filmadaptációjában."
Végtelenül szomorú, hogy Philips Seymour Hoffman azóta tragikus hirtelenséggel elhunyt, mi azonban megkedveltük Plutarch szerepében.



3 éve...
2013-ban ezen a napon nagy hírek nem voltak ugyan, de megtudhattuk, hogy a főszereplő hármas mindhárom tagja készül a Comic Conra, hogy már elkezdődött a Futótűz háttérzenéjének felvétele és egy jó kis cikket is olvashattak az akkoriban erre járók a Futótűz filmvászonra adaptálásáról

2 éve...
2014-ben ezen a napon kaptuk meg A Kiválasztott 1. részének második teaserét. Bosszantó volt, hogy a nyár közepéhez közelítettünk, de még egyáltalán nem láttunk előzetest a filmből, ezekkel kellett beérnünk, amelyek bár nagyon izgalmasak voltak, a történetet, a filmet magát még nem mutatták be.


1 éve...
vagyis tavaly július 9-én került megrendezésre a Comic Conon a Lionsgate Éhezők Viadala panelje, amelyet élőben követhettetek az oldalon, és amelynek végén egy promóvideót is kaptunk. Hűűű, de izgalmas nap is volt Éhezők Viadala szempontból :)

3 megjegyzés:

  1. En ugy érzem,hogy 2013-ban teljesedett ki ténylegesen a dolog.Legalabbis én akkor voltam a legizgatottabb , annyi-annyi cikk volt es sok minden mas. Bar ez a bevételi adatokból is latszik. Nekem a kedvenc evem, sokszor gondolok vissza ra. A következő kedvencem pedig 2014 volt. Érezhető volt egy kis csökkenés de meg mindig kivancsiak voltak az emberek. Meg a tudat,hogy a java meg hatra van. :D Bar az előzetes ehem későn jött ahogy irtad de asszem a virusvideok karpotoltak. Hiányoltam is tavaly,hogy nem voltak. Lett volna ötletem meg klasszakat lehetett volna csinalni. Nem ertem miert baltaztak el a marketingesek. Ami volt az borzdaly volt..
    Ancsi neked melyik ev bolt Az az ev?:) (Marci)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehéz ezt megmondani, de a Futótűz éve, a 2013-as tényleg kiemelkedett a többi közül. Már januárban érezhető volt a Futótűz promója, áprilisban, júliusban is kaptunk egy-egy előzetest, a Comic Connak hihetetlen hangulata volt így messziről is.

      2011-ben az újdonság volt izgalmas, hogy felépült és egyre látogatottab lett az oldal.
      2012-ben a legelső premier nagyon klassz volt, aztán persze nehéz, hogy a 20 hónapos várakozást tartalmasan élhessük meg, de szerencsére a szereplőválogatások erre remek lehetőséget biztosítottak.
      2014-ben nekem nagyon, mondhatni túl lassan indult be a promó, és nagy csalódás volt a Comic Con kimaradása, de a Futótűz utáni lendület még nagyon vitte a rajongótábort és a hangulatot.
      Tavaly, 2015-ben már valóban kicsit lankadt a lelkesedés, de sokan voltunk, itt az oldalon jó volt a hangulat. A 100-zal alacsonyabb bejegyzésszám ellenére is rengeteget dolgoztam az oldallal, igyekeztem minél izgalmasabb anyagokat hozni, mostanra már rengeteg hasznos forrásom volt, élveztem az oldalszerkesztést.
      Persze azt már lehetett tudni, hogy az idei év a hanyatlásé lesz, igazából azt hittem, április végére nem lesz mit kitenni. Május közepéig ez fel sem merült, kisebb kihagyásokkal még azóta is vannak cikkek, videók, anyagok. De most már egyre kevésbé és nagyon durva, mert bár ki tudom tölteni az időmet és sokszor felmerül bennem, hogy úristen, honnan volt ennyi időm az oldalra, de hiányzik. A hangulat, a visszajelzések, az interakció. De ennek ez az útja. Pihenek, de félszemmel követem még az eseményeket és szeretnék még blogolni. Ez van. Jól kiírtam magamból :D

      Törlés