2016. július 19., kedd

Innen-onnan, röviden

Szolg. közl.: Ez kereken a 4000. kitett bejegyzés az oldalon...

Lassan ott tartok, hogy már az egyéb hírek sem a régiek. Jenről régi/új fotósorozat darabok jelennek meg, nekem ez nem hír. Josh szereti a kutyáját, szintén. Azért vannak a lentiek között értelmesek, továbbra is azokra törekszem, csak most inkább a mellékszereplőkről olvashattok érdekességeket.


Részletek a folytatásban.


  • A Forbes a múlt héten tette közzé a 100 legjobban fizetett híresség listáját, amelyen Jennifer Lawrence a 49. helyet foglalja el, éves 46 millió dolláros bevételével, amivel ismét a legjobban fizetett színésznő lehet az idei évben is. Az impozáns listán - amelyet ITT nézhettek végig - színészek, énekesek, énekesnők és sportolók is szerepelnek.
  • Josh Hutcherson - amellett, hogy kutyák örökbefogadására motivál (tweet ITT) - továbbra is aktívan támogatja a különböző LMBT mozgalmakat. Az egyik legutóbbi, a Power On még 2 éve indult, és homoszexuális fiatalokat támogat, hogy számítógéphez jussanak, amelynek segítségével hozzájuk hasonló fiatalokkal is felvehetik a kapcsolatot, így nem érzik magukat annyira egyedül "problémájuk"kal. Josh még a hónap elején vett részt a kampány egyik rendezvényén, amelyről ITT találhattok egy angol nyelvű, ámde képes összefoglalót.
  • Liam Hemsworth-t szintén hónap elején az állatbarát PETA nevű szervezet nevezte meg, mint legszexisebb vegán celeb. A sajátságos táplálkozásáról szóló nyilatkozatában Éhezők Viadala-szereplőtársát, Woody Harrelsont is megemlíti.
    - Woody Harrelsonnak köszönhető eredetileg, hogy vegán lettem. Azért lettem vegán, mert ő is ezt az életmódot folytatja, már vagy harmincvalahány éve. - nyilatkozta Hemsworth Éhezők Viadala szereplőtársáról. - Ezért aztán az általam összegyűjtött tények miatt és mert fizikailag nem éreztem jól magam, úgy éreztem, valami egészen másra van szükségem, ezért én magam is áttértem a vegán-étkezésre. - írja a CNN.
  • Ha már Woody Harrelsonnál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy a színész neve a Deadline szerint felmerült egy iraki háborúról szóló, Shock And Awe [~Döbbenet és Félelem] című film főszerepe kapcsán. A politikai témájú film egy csoportnyi oknyomozó riporter történetét követi, akik azt állítják, Saddam Husszein tömegpusztító fegyverek birtokában van. Elviekben a nagyjátékfilmet már több éve készítik elő és a film forgatása már idén elkezdődhet. 
  • Willow Shields következő filmjét, amelyben főszerepet alakít, Wonder3D néven ismerhettük meg, ám a legújabb hírek szerint már Into The Rainbow 3D néven fut a projekt, amelynek két poszterét láthatjátok EZEN a linken.
  • Elizabeth Banks Power Ranger-beli karakteréről, Rita Repulsáról korábban karakterposztert már láthattatok, most az első jelenetfotót nézhetitek meg a gonosz karakterrel, mégpedig az Entertainment Weekly oldalán.
  • Natalie Dormer a Grazia nevű magazinban jelent meg ebben a hónapban, a rá vonatkozó oldalt és Natalie felnagyított képét ITT nézhetitek meg.
  • Jena Malone-ről a Neon Démonból láthattok két jelenetfotót a Lovely Jena Malone Tumblr oldalon.
  • Illetve szintén Jenát nézhetitek meg a Batman vs. Superman sokat emlegetett kivágott jelenetében, amely végül DVD-n látott napvilágot a film rendezői változatában. A filmrészlet a YT-on látható.
  • Az Éhezők Viadalában a 2. körzetből származó Clove-ot alakító Isabelle Fuhrman legközelebb Stephen King Mobil című filmadaptációjában látható, amiből szintén megnézhettek egy Isabelle-t is ábrázoló képkockát ITT.
  • Szintén Az Éhezők Viadalában láthattuk az ugyancsak 2. körzetből érkezett fiút, Cato-t alakító Alexander Ludwig-ot, akinek legújabb filmjéből a Blackway-ből láthatunk szintén néhány képkockát. A filmben Alexander Anthony Hopkins-szal és Julia Stiles-szel látható együtt. Képek ITT.
  • És végül az egyre aktívabb Amandla Stenbergről egy hír, miszerint legújabban Stella McCartney egyik parfümének reklámklipjében látható. A videót az MTV oldalán nézhetitek meg.

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok Ancsi a 4000.ezredik bejegyzeshez☺ Ez tényleg nagy szam. Szerintem téged is meglepett gondolom☺
    Liám mint vegan? Hat en eddig csak rosszat hallottam a veganssgrol. Ha választani kéne akkor mar inkább vegetáriánus lennek☺
    Marci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel én már látom egy ideje, hogy 39xx-nél tartok, nem lepett meg.
      Amikor májusban kitettem, hogy már ne várjatok napi frissítést, akkor még úgy 50-60 bejegyzés kellett a 4000-ig, na akkor nem voltam benne biztos, hogy még meglesz.
      Meglett, de lehetett volna valami izgibb téma is :)
      Na, mindegy, ez van, hogy már (szinte) semmi sincs :/

      Törlés