2016. június 16., csütörtök

Filmajánló: Mielőtt Megismertelek Sam Claflinnel

Sűrű mozis programunk van: a múlt heti Szemfényvesztők után most Sam Claflin miatt érdemes beülni a moziba. Mondjuk én elspoilereztem magamnak a végét és nem pont azt kaptam, amire számítottam, de most már csak nem hagyom ki.

A szerelem gyakran ott talál rank, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk.
Louisa "Lou" Clark (Clarke) egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse.
Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi "kastélyban" kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek (Claflin) aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Azonban Lou elhatározza, megmutatja neki, hogy miért érdemes élni. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak, mint amire számítottak, ahogy az életük - és a szívük - nem várt módon változik meg. Forrás: Port.hu

Előzetesünk is van - bár biztos sokan láttátok már:

7 megjegyzés:

  1. Jajj, ez nagyon jó!!!!

    VálaszTörlés
  2. Jaaaj, csak nem tudom, mikor tudom megnézni: ma, holnap vagy csak jövő hét végén...

    VálaszTörlés
  3. Én tegnap láttam, nagyon szép film, ajánlom mindenkinek!!

    VálaszTörlés
  4. Most már nekem is felkeltette a figyelmemet :D

    VálaszTörlés
  5. Hát végül csak megnéztem ma, legalább kikapcsolódtam és nem kellett itthon lennem a leredőnyözött lakásban. :)

    SPOILER némileg szóval óvatosan...




    Vegyes érzéseim vannak. Bármennyire is nem olyan a vége, aminek szívből tudnék örülni, azért jó a film. Nagyon érdemes megnézni. Azon ritka szerelmes filmek egyike, amikor a női főszereplő is elrabolja a szívem, úgy értem nagyon szerethető, pedig marhára nem tudok azonosulni azzal az öltözködési stílussal, amivel ő. De egyéniség a csaj és hatalmas szíve van, csodálatos lelkiereje és nagyon tud szeretni.
    Sam Claflin istenien alakítja Will Traynort, neki való szerep, megcsillanthatja sokoldalú színészi képességeit, amit én nagyon szeretek..
    Maga a film is szépen építkezik, bomlik ki, majd alakul át valami mássá, mint amit vár az ember.
    Az utolsó 40-45 percet (sacc, mert nyilván nem órát nézegettem közben) viszont végigbőgtem. Iszonyat égésnek éreztem, mert én ritkán bőgök filmen (ehhez képest bármelyik Éhezők Viadala móka-kacagás), de itt nagyon. Aztán, amikor felkapcsolták a villanyt, kiderült, hogy ezzel a mozi nézőközönségének nagy része is így volt. Aki meg nem, az pasi volt. Ez van.
    Nézzétek, szeressétek, érdemes.

    VálaszTörlés
  6. A filmet még nem láttam, de a könyvet elolvastam kb. 2 nap alatt. Nekem nagyon tetszett, és a film sem fog csalódást okozni a leírtak alapján.

    VálaszTörlés