2016. június 14., kedd

James Newton Howard filmzenei koncertkörút jövőre

A múlt héten jelentették be, hogy az egyik legnagyobb Hollywood-i zeneszerző több állomásos koncertturnéra indul Európában. James Newton Howard - aki a teljes Éhezők Viadala sorozat filmes háttérzenéjét is készítette - olyan filmek zenéjét szerezte, mint a Sötét Lovag-sorozat, az Álljon Meg a Nászmenet, a még csak most érkező Harry Potter-film a Legendás Állatok és Megfigyelésük, a Hatodik Érzék vagy a Demóna.


A 3 Decades of Music for Hollywood elnevezésű koncertturné 2017. november 3-án indul útjára Londonban, majd több európai nagyvárosban lesz látható, többek között Berlinben, Zürichben, Párizsban, Antwerpenben és - hozzánk legközelebb - Bécsben is. A turné helyszíneket és időpontokat ITT találjátok. 

- Szerencsésnek érzem magam, amiért több, mint 30 éves karrierem lehetett Hollywoodban és minden idők legnagyobb és legjobb filmjei számára írhattam háttérzenéket. Alig várom, hogy megoszthassam ezt a rengeteg zenét és a sok szép emléket [a londoni] Royal Albert Hall közönségével. Ezen különleges este során legismertebb műveimből hallhatóak majd részletek és legrégebbi munkatársaimmal készült interjúk segítségével bepillanthatnak majd a filmek készítésének kulisszatitkaiba is. - olvashatóak James Newton Howard szavai a hivatalos sajtóközleményben.

Izgalmasan hangzik: ha még itt leszek, erről is beszámolok, ígérem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése