2016. június 26., vasárnap

Éhezők Viadala trilógia előzetes

A trilógia teljes történetét átfogja a következő előzetes, amely ennek ellenére csupán egy előzetes hosszúságú és mind képileg, mind hangilag egészen lenyűgöző. Nemrég találtam, nézzétek, szeressétek, érdemes.

2 megjegyzés:

  1. Ez eszméletlenül jó! A hideg rázott, amíg néztem *.*

    VálaszTörlés
  2. Hát ez most nagyon megfogott. Az utóbbi időkben épp a Futótűz premiereinél tartok (az újranézésben, amikor elölről elkezdtem nézni az oldalt) és a sok interjúkból, ahol arról beszélnek, hogy a karakterek mit éreznek, és min fognak még keresztülmenni (stb.), ettől már eleve egy kis THG-s "érzésben" élek. De ez most tetézte azt.
    Érdekes, mert akárhányszor meglátom azt a részt, amikor Katniss sétál Snow felé a végén, mögötte pedig a lázadók, nekem már az bőven belevisz Panem világába. Mikor először láttam, akkor gondoltam át, míg Katniss odamegy Snow elé, hogy min kellett keresztülmenniük ahhoz, hogy ide jussanak. És ilyenkor fejben mindig végiggondolom a történtek sorrendjét. De innentől kezdve nincs szükségem magamtól visszaemlékezni, mert ez a videó félelmetesen jól megmutatja azt, ami ilyenkor végigmegy az agyamon.

    VálaszTörlés