2016. június 23., csütörtök

Dupla filmajánló: Függetlenség Napja 2. és Neon Démon

Mai ajánló rvatunkban a Függetlenség Napja 2. részét, A Feltámadást talán nem is nagyon kell bemutatni, mert elég ismert jelenségről van szó. A film Liam Hemsworth régi vágya válik valóra: igazi akciófilmben játszhat végre akcióhőst, végre talán az ő neve is világszerte ismert színészeké közé tartozik majd. A rend kedvéért kiteszem a szinopszist és az előzetest is.

Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.
Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni.
Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség. Forrás: Port.hu

A filmet szinkronizálva nézhetitek meg a mozikban, de remélem, Liam kicsit mélyebb magyar hangot kapott az előzetesben hallhatónál.


A folytatásban a Neon Démon című horror ajánlóját láthatjátok, amelynek egyik szereplője Jena Malone. Persze bármelyik filmről írhattok véleményt, ha megnéztétek, örömmel fogadom!


A Neon Démont elviekben csak holnaptól játsszák és csak a nagyobb pesti CC-k és néhány kisebb művész mozi. Infó ITT.
A szinopszisból és az előzetesből sem sok derül ki számomra, csupán, hogy kellőképpen rejtélyes és izgalmas. Itt van még egy magyar nyelvű cikk a filmről, bár ez sem kellően spoileres ;)

Jesse, a feltörekvő modell Los Angelesbe költözik, hogy valóra váltsa az álmát. A divatvilág azonban nem várt módon szippantja be, ráadásul egy csoport varázslatos modell között nem várt konfliktusba keveredik. Mindannyian szenvedélyesen vágynak a kifutó sikerére és ezért szemmel láthatóan bármit hajlandók lennének megtenni. Jesse-nek azonban siker mellett meg kell küzdenie a fotósok fantáziajeleneteivel, a lakásába behatoló ismeretlenekkel és a mind furcsábban viselkedő kollégáival is. Forrás: Port.hu


3 megjegyzés:

  1. Függetlenség Napjára meg vannak a jegyek Már várom

    VálaszTörlés
  2. A függetlenség napját én is meg fogom nézni, 1-2 hét eltelte után sajna, de már nagyon várom :)

    VálaszTörlés
  3. Tegnap nèztük meg a Függetlenség napját és összességében teszet Jó film Liam is nagyon jót alakít Végül jó lett a magyar szinkronja A film hozza amit eddig Akció látvány humor

    VálaszTörlés