2016. június 6., hétfő

Innen-onnan, röviden

Azt hittem, most már ritkásabban jönnek az egyéb hírek is, de ismét egy újabb kupac belőlük. Mondjuk egyéb anyagokból is több van még, mint amire számítottam, ahogy nézem, csak minden harmadik nap nincs valami friss... Viszont most itt is sok minden van, szóval a biztonsági öveket kéretik bekapcsolni, aztán hajrá, mert sokakról vannak híreim :)




  • Jennifer Lawrence X-Men promója kezd a végére érni, végülis lassan több hete mozikban a film. A filmről az Entertainment Weekly cikkét ITT olvashatjátok és ugyanitt láthatjátok az újság X-Men gyűjtői kiadásainak címlapjait, egyiken - természetesen - Jen karakterével a középpontban.
  • Illetve még mindig itt egy újabb jelenetfotó is a filmből.
  • Jennifer Lawrence látható a Harper's Bazaar ukrán kiadásának 2016. júniusi számán is. Az újság címlapjáért IDE kattintsatok - és persze ezt is láthatjátok a nyitóképen is.
  • Liam Hemsworth továbbra is a Függetlenség Napja 2. promójában aktív. Most hazai pályán jár, EZEN a linken a sydney-i photo call képei láthatók, de ITT is a sajtókörút néhány újabb fotója látható - továbbra is Sydney-ből.
  • A Függetlenség Napja 2.-nek egyébként megjelent egy kibővített, közel 5 perces előzetese, amit ugyan nem találok magyarul, de az érdeklődőknek remélhetőleg eredeti nyelven is megteszi. IDE érdemes ellátogatni érte. 
  • Aki Liam-et kedveli rossz ember nem lehet, az most örülhet, mert jó sok újságmegjelenése, címlapja, fotósorozata van. Nyilván a Függetlenség Napja 2. promója miatt - ez nem kétséges. az AugustMan magazin 2016. júniusi címlapját és fotósorozatát a JustJared-en nézhetitek meg, a LiamHemsworth.org oldalon pedig megtaláljátok felöltve a Vaity Fair 2016. júniusi címlapját és fotóit és a Men's Fitness UK nyári kiadásának szkennjeit is.
  • Josh Hutchersonról csak kisebb híreim vannak: egyrészt a The Long Home forgatásáról van két képünk még tavaly nyárról, ITT. A filmről egyébként még mindig nem találok többet, mint hogy 2017-ben jelenik majd. De hogy nagyközönség előtt-e vagy csak fesztiválokon és hogy mi is láthatjuk-e, ezekről nincs semmi infóm.
  • Egy másik hír szerint Josh végre rendezőként is bemutatkozik: Ape címmel készít egy rövidfilmet, amely egy skizofrén férfiról szól, akinek hallucinációival kell megküzdenie egész élete során. Részletek a Variety-n.
  • Sam Claflin már elkezdte a My Cousin Rachel forgatását. A forgatásról a Dailymail közölt le képeket, amelyek közül többön Claflin is látható.
  • Mindeközben persze még nála is zajlik a Mielőtt Megismertelek promója, amelynek kapcsán egy Entertainment Weekly cikket találhattok ITT, portréval, videóval.
  • Hááát, a Szemfényvesztők 2.-re nagyon rá tudnék kattanni, ahogyan azt már többször jeleztem is, de a forrásaim azt kevéssé jelzik. Nyilván ennek az az oka, hogy - így utólag rákeresve látom ugyan, hogy bár - vannak bőven anyagok (filmrészletek, TV spotok, érdekességek), ezek nem Woody Harrelsonnal kapcsolatosak. Egyet azért találtam, amelyben a Haymitchet is alakító színész is nagyobb arányban szerepel, mégpedig a film készítéséről szóló egyik vidám kisfilmet, amelyet a Youtube-on találtok. A film már jövő csütörtöktől a mozikban, de nyugi, még szólok előtte.
  • Bár azt ígértem, csökkentem a Trónok Harca mennyiséget (a rajongók úgyis találnak belőle eleget az annak megfelelő felületeken), azért Natalie Dormert érdemes megnézni 6. évad 6. részének egyik jelenetfotóján. Ugyanezen Twitter-oldalon még több jelenetfotót is találhat, akit érdekel a dolog.
  • Korábban már volt szó arról, hogy Jena Malone felbukkanását kivágták a Batman vs. Superman filmből, ám már akkor ígéretet kaptunk arra, hogy DVD-n megjelenik egy rendezői változat, amelyben Jena (karaktere) is látható lesz majd. Most ennek a bizonyos rendezői változatnak nézhetitek meg az előzetesét, amelyben valóban látható a színésznő.
  • Elizabeth Banksről is új hírt hallunk, amely engem meglep kissé: a sokoldalú színésznő ugyanis nem vállaja a Tökéletes Hang 3. részének rendezését. A Hypeable cikke szerint viszont Gail szerepében ismét látható lesz majd, és a produceri teendőket is ellátja. A TheWrap cikkéből az is kiderül, hogy Banks szülői kötelezettségeire hivatkozva nem tudja vállalni még a rendezést is (ez korábban - amikor szintén részt vett sok mindenben - nem volt szempont?) és azt is megtudhatjuk, hogy még a történet menetét sem találták ki. Hogy ennek köszönhető-e vagy független mindettől, azt nem látni (de amúgy valószínű...), de a film megjelenési dátumát is eltolták, mégpedig 2017. július 21-ről 2017. december 22-re. Erről a Comingsoon cikke tájékoztat.
  • Egy rajongói kérdezz-felelekben Amandla Stenberg a rasszizmusról, a szexualitásról és a nemi identitásról beszél a Vimeo-n látható videóban.
  • Elden Henson brutális méretű szakállal jelent meg egy Comic Con-on még május közepén. Most az elmúlt hétvégén a Dallas Comic Con-on járt, ahol a Daredevil-t promózta. Erről két képet is láthattok ITT és ITT.
  • Nyilván nincs túl magas hírértéke, de legutóbb többeket megmutattam kutyájukkal közös képen, így most Alexander Ludwig-ot sem szeretném kihagyni a sorból. :) Ő Twitterén osztotta meg a következő, kutyájával lustulós képet.
  • És végül még egy gyermekáldásról számolhatok be a sorozat háza tájáról: a Castor bőrébe bújt Wes Catham-nek is kisfia született (neki immáron a második), aki a Rhett James Catham nevet kapta. A pici június 1-jén látta meg a napvilágot 52 cm-rel és 3,5 kg-mal. Róla sajnos képet nem tudok mellékelni.

2 megjegyzés:

  1. Szuper, hogy mennyi mindent össze tudsz szedni ilyen sok emberről:))
    Köszi szépen!

    VálaszTörlés
  2. Egyebkent nagyon sokan kivancsiak Jenara. Sokkal felkapottabb mint az hinnenk. Gondolok itt a Batmanra például. Persze az Éhezők Viadalaban imsertuk meg iagazan. Mégiscsak ott futott be. Ki tudja nagy jovo áll elotte :)

    VálaszTörlés