2016. február 27., szombat

Törölt jelenet Az Éhezők Viadalából

Tegnap a Popsugar oldalán megjelent az első törölt jelenet, amely még Az első filmből, Az Éhezők Viadalából származik. Ha emlékeztek rá, volt már egy bejegyzés korábban, amely épp egy lehetséges jelenetet emelt ki a forgatókönyvből, ami nem került bele végül a filmbe. Nos, pontosan ezt kaptuk meg.


A jelenet a 4 filmes gyűjtemény 8 lemezen extra változatán lesz megtalálható, ami elviekben nálunk is kapható lesz. A magyar DVD specifikácók részleteiről egyelőre nem tudni pontos részleteket, és bár a március 23-án érkező magyar DVD verziókról olvashattok az oldalsávban, a mobilos olvasóim kedvéért ide is kiteszem, hogy az eddig ismert magyar DVD részletekről EBBEN a bejegyzésben olvashattok.

A folytatásban pedig az angolul nem értők kedvéért teszem ki a fenti jelenetben lévő szövegek fordítását.



Peeta: Helló!
Katniss: Szia!
Peeta: Miért segítettél [a Kiképzőközpontban]? Nem kellett volna. Miért tetted?
Katniss: Bajban voltál.
Peeta: Nem ez a lényeg?
Katniss: Te is segítettél nekem egyszer.
Peeta: Emlékszel rá?
Katniss: Igen. És most egálban vagyunk.
Peeta: Egálban. Mit mindenki más is?
Katniss: Így kell lennünk.
Peeta: Oké. Jóéjt!

4 megjegyzés:

  1. Remélem felkerül youtube-ra a többi is, mert érdekelnének, de csak ezért nem veszem meg újra az egész sorozatot. Persze ez megint szép kis pénz lehúzás a kiadóktól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fel fog. Csak szerintem nem közvetlenül a megjelenés után, hanem majd később, ha elül az érdeklődés. Nyáron mondjuk. Én igyekszem majd figyelni, ha előkerül, kiteszem. Igen, akkor is, ha már nem frissítek napi szinten.

      Törlés
  2. Szia Ancsi!
    Én még nagyon régen youtubozotam és nagyon sok törölt része találtam angol a Futótűzből ha gondolod újra megkereshetem:-) Emma

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok rajta voltak a Futótűz extra DVD-jén, szóval ott mindenki meg tudja nézni. De korábban biztos volt is belőle valami.

      Törlés