2016. február 11., csütörtök

8 dolog, amit valószínűleg nem tudtál Liam Hemsworth-ről

Liam Hemsworth-ről sok mindent tudunk. Dögös, auzstrál származású és nagyon klasszul alakította Az Éhezők Viadalában Gale szerepét, de ettől sokkal több van benne. A csodálatos tekintetén és jóképűsége mögött egy nagyon összetett egyéniség. Ezt próbálja bizonyítani az alábbi videó is, amely - szokásosan - rendszeres olvasóimnak talán túl sok újdonságot már nem rejteget, de jó egy kicsit viszontlátni Liam régi interjúrészleteit, amelyek a videóban láthatóak.


Részletes összefoglaló a folytatásban.


  1. Liam tehát nyilvánvalóan ausztrál és a helyiek legkedveltebb időtöltése a szörfözés. Azt azonban fogadjunk sokan nem tudják, hogy Liam már 5 éves kora óta lovagolja a hullámokat és egyszer majdnem meghalt szörfözés közben. "Gyerekkoromban egyik alkalommal a lábamnál lévő kötél rátekeredett a testemre, és nem tudtam feljönni a felszínre. Bár csak derékig érő vízben voltam, majdnem megfulladtam. Mondjuk ilyen előfordult párszor." - nyilatkozta Liam a Men's Health-nek. 
  2. Nem a szörfözés az egyetlen, amiért Liam rajong, ilyenek a mókusok is. Hiszed vagy sem, Liam odáig van ezekért a teremtményekért, mert Ausztráliában nem honosak. [Az értesülést az egyik EBBEN a bejegyzésben található videóinterjúban cáfolja Liam.] Bár tény, hogy aztán mutatnak egy talk-show bejátszást, amelyben pedig megerősítik ezt a hihetetlenül fontos és izgalmas értesülést. :)
  3. Azt biztosan sokan tudjátok, hogy Liam csak egyike a jóképű ausztrál színész testvérhármasnak. De azt vajon tudtátok, hogy eredetileg majdnem őt választották Thor szerepére? - Aztán erről is láthatunk egy régebbi bejátszást, de igen, tudtuk, hisz a legutóbbi Men's Health interjúban erről is olvashattunk: "A Marvel kifizette a repjegyemet, amivel Amerikába repültem és már csak négy másik sráccal voltam versenyben. - Liam csendesen kuncog magán, visszaemlékezve az időre, amikor majdnem elorozta bátyja orra elől a szerepet. - Telefonon beszéltünk a bátyámmal, aki nagyon ki volt akadva. "Micsoda? Engem még csak vissza sem hívtak!" Mire én: "Akkor nem lehet, hogy inkább én vagyok az ő emberük?" 
    De még szerencse, hiszen, ha akkor kiválasztották volna Thor szerepére, akkor minden bizonnyal nem ő alakította volna Gale szerepét az Éhezők Viadalában és nem ismeri meg jelenlegi legjobb barátait, Josh Hutchersont és Jennifer Lawrence-t. Mindennek megvan ám a maga oka.
  4. Bármennyire is sikeres színész jelenleg Liam, élete nem mindig volt habostorta. Mielőtt behívták volna első meghallgatására, hónapokig csak reklámszerepeket kapott. "Otthoni barátaim apukái villanyszerelőként, vízvezeték-szerelőként vagy kőművesként dolgoztak és időnként beálltunk hozzájuk segíteni nekik, hogy némi készpénzhez juthassunk. Egy ideig egy pékségben is dolgoztam, egy bowling teremben és egy parkban is parkőrként." - nyilatkozza Liam egy szintén korábbi interjújában.
  5. Liam édesanyja tanár, amiben semmi érdekesség nincs, azonban egy ízben a lelkiismeretes édesanya szexuális tanácsokkal próbálta ellátni legkisebb fiát. 
  6. Miután Liam két idősebb fiútestvér mellett nőtt fel, nyilvánvaló, hogy sokszor verekedhettek, ám egyszer a verekedés olyan hevessé fajult, hogy Liam egy kést vágott Chris fejéhez. Egyik alkalommal ugyanis valami olyasmi miatt vitatkoztak, hogy ki üljön a kocsi első ülésére, Liamnál pedig volt egy dobókés, amit a nagypapájától kapott. Szerencsére csak a kés nyelével ütötte/érte el Chris fejét, így nyilván nagyobb baj végül nem történt.
  7. Azt szintén sokan tudjuk, hogy Liam korábban eljegyezte Miley Cyrust, de azt vajon tudjuk-e, hogy mi volt Liam kedvenc száma egykori menyasszonyától? A Party In The USA. A bejátszásban azonban nemigen tud dúdolni részletet a dalból :)
  8. Azon belül, hogy Liam Ausztráliából származik, kisgyerekkorában egy egészen kicsi, mindössze 7000 lakosú Phillip Island nevű szigeten élt. Ez a szám pedig nagyjából megegyezik azzal a számmal, ahogy női rajongóval Liamnek meg kell birkóznia egy-egy sajtókörút során.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése