2016. február 1., hétfő

Innen-onnan, röviden

Szokás szerint egy újabb csokor egyéb hír, bár most nem annyira a főszereplők háza tájáról vannak egyéb projektjeink, de hátha a mellékszereplők is érdekelnek még Titeket.


Azért most az ugrás után is lesz még kép (Jenről az X-menes szereplőtársaival), de lesznek linkek előzetesekre és különböző megjelenésekre.


Mindenek előtt az ígért kép Jenről:


És akkor az egyéb hírek:
  • Jennifer Lawrence-nek újabb filmszerepe van kilátásban, aminek a címét ugyan nem tudjuk, de a filmről és a vele kapcsolatos tudnivalókról a MAFAB oldalán olvashattok röviden.
  • Jennifer Lawrence-szel egy egy órás interjú is készült, amelyet EZEN az oldalon nézhetnek meg angolul jobban értő rajongói. Én nem vállalom az interjú fordítását, ha van rá vállalkozó, a szokásos címen jelentkezhet/küldheti a fordítást.
  • Szombaton befejeződött a Jennifer Lawrence és Chris Pratt főszereplésével játszódó Passengers forgatása, amely filmről egy ajándék bögre képünk máris van. ITT. A film az USÁ-ban elviekben idén decembertől látható. 
  • Bár nem más projekt, hanem szerintem Josh Hutcherson még az Éhezők Viadala filmekre történő edzésének néhány képkockája látható EZEN az oldalon. Emiatt azonban nem csinálnék külön bejegyzést és így sem maradtok le semmiről.
  • Jena Malone Lovesong című filmjét mostanában mutatták be a Sundance filmfesztiválon. Jenáról, színésztársnőjéről, illetve barátjáról ITT és ITT nézhetsz meg néhány képet. A film posztere pedig EZEN a linken elérhető.
  • Ha már szóba került a Sundance Filmfesztivál, akkor érdemes elmondani, hogy további, egykori Éhezők Viadala szereplők is megjelentek a filmfesztiválon. Ott volt Elizabeth Banks, akiről jó sok kép látható a Getty Images-en és Amandla Stenberg is, akiről szintén láthattok képeket.
  • Amandla Stenberggel, az Éhezők Viadalában Rutát alakító, immáron 17 éves fiatal színésznővel ITT található egy interjú és fotósorozat a Harper's Bazaar-ban. Ezt nem gondolnám, hogy lefordítom, nem érzem úgy, hogy fene nagy igény lenne rá, engem meg nem érdekel annyira, hogy melózzak vele. A színésznő egyébiránt nemrégiben azzal hívta fel magára a közvélemény figyelmét, hogy január elején egy videóüzenetben coming outolt, hogy biszexuális. 
  • Natalie Dormer is új szerep elé néz. Az Official Secrets című filmben láthatjuk majd hamarosan, amelyről a DEHIR cikkében olvashattok részletesebben magyarul.
  • Natalie Dormer látható a Marie Claire mexikói és latin-amerikai kiadásának februári számában. A cikkhez tartozó fotósorozat képeit ITT nézhetitek meg.
  • Julianne Moore, mint az fentebb is látható, a Marie Claire USA kiadásánal márciusi címlapján látható. EZEN a linken az újság számára készített fotósorozat még néhány képét és egy rövid ízelítőt is olvashattok a Marie Claire cikkéből.
  • Julianne Moore most hétvégén díjat adott át a Screen Actors Guild Awards díjátadóján, mégpedig nem másnak, mint Leonardo DiCaprionak, mint legjobb színésznek. EZEN az oldalon róla és a szintén megjelenő Gwendoline Christie-ről [Lyme parancsnok] is láthattok képeket és egy-egy videót is.
  • Alan Ritchson [Futótűz - Gloss] legújabb filmjének a Blue Mountain State: The Rise of Thadland-nek az előzetesét ITT láthatjátok. A filmről - aminek magyar bemutatóját egyelőre nem látom - a Sorozatjunkie oldalán is olvashattok röviden, egy újabb videóval együtt.
  • Alexander Ludwig [Éhezők Viadala - Cato] immár a 4. évadában is látható a History Channel történelmi sorozatának. Ennek előzetesét is láthatjátok ITT.
  • Elden Henson (Pollux) a Daredevil 2. évadában is látható, ennek előzetese pedig ITT tekinthető meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése