2016. február 8., hétfő

Liam Hemsworth és Josh Hutcherson a Glamour 100 legjobb pasija között

Néhány napja a Glamour előállt a 2016-os 100 legjobb pasi listájával, amelyen két Éhezők Viadala szereplő is található. Liam Hemsworth a lista 37., Josh Hutcherson pedig a 78. helyen található.
Mielőtt lázadni kezdtek a helyezések miatt, pár gondolat: a szívünkben ők még simán lehetnek vastagon előrébb :) Én hiányolom a listáról Sam Claflint. Éstovábbá erre a listára csak nagyon szűken, a 95. helyen fért fel régi kedvencem, George Clooney, és Brad Pitt is csak 91. Szóval semmi okunk panaszra :) Pláne, ahogy egyre haladunk előre, szinte egyre bénább pasik szerepelnek a listán, bár a 32. helyen Chris Hemsworth is feltűnik. A teljes listát ITT találjátok.

És őszintén szólva, sem a Glamour, sem pedig a forrásom képét nem éreztem idevalónak, szóval kénytelen voltam nektek igazi dögös Josh és Liam képeket keresni. Ha már egyszer ilyen listán vannak, adjuk meg a módját :) A Glamour azonban a leírásokban azt feszegeti, embereink egyedülállóak-e és hogy hol/mikor láthatjuk őket legközelebb.

37. Liam Hemsworth




Született: 1990.


Egyedül van? IGEN! Jó, mondjuk nem vagyunk biztosak benne. Mióta szakított Miley Cyrus-szal, Liam Hemsworth nemigen kockáztat. Viszont nemrégiben ismét együtt látták őket többször is.

Hol láthatjuk legközelebb? A fiatalabb Hemsworth fivér legközelebb a kasszasiker filmnek ígérkező Függetlenség Napja: Feltámadás című filmben lesz látható.








78. Josh Hutcherson




Született: 1992.

Egyedül van? Josh Hutcherson az Ecsobar: Paradise Lost-beli főszereplő társával Claudia Traisac-kal randizik már 2015. eleje óta. 

Hol láthatjuk legközelebb? A James Franco rendezésében készülő Késik a Szüret című könyvadaptációban Selena Gomez és maga Franco társaságában lesz látható.
Forrás: Glamour

5 megjegyzés:

  1. Köszi a képeket Igazán jók Nincs ok panaszra ezek igazán szép helyek

    VálaszTörlés
  2. Férfiszemmel is borzalmas a lista. :D
    A top 10 felének még a 100-ban se kellene ott lennie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek. Justin Bieber és társai??? Ez komoly???

      Törlés
  3. Sam Claflin? Kellan Lutz? Peter Facinelli? Kevin Zegers? Julian McMahon? Darren Criss? Jared Padalecki? Misha Collins? Persze örültem pár embernek, de elmentek ti a ....ba :D

    VálaszTörlés
  4. Ez a lista kb visszafelé lenne helytálló. Pff

    VálaszTörlés