2016. február 29., hétfő

Innen-onnan

Valaki kérdezte, hogy nem akarom-e az Innen-onnan rovatot nagyobb arányban üzemeltetni az oldalon: nos, nem. Még ez is fizikai fájdalmat okoz, mert nem köt le, annyira nem érdekel. Vagyis nem mindig. Mivel azonban én sem szeretnék így egyik-napról a másikra elbúcsúzni a sorozatról és tudom magamról, hogy valamennyire egy darabig még érdeklődni fogok a szereplők dolgai iránt, azt pedig, amit találok, szívesen megosztom az esetleg később is erre járókkal. Akkor már nem napi szintű frissítésről, de amikor ez (most már hamarosan) aktuálissá válik, jelzek, mire számíthattok.

Amire most számíthattok az részben itt van a képeken, további részletek pedig az ugrás után.





  • Nem nyerte el a Legjobb Színésznő Oscar Díját Jennifer Lawrence a tegnap este megrendezett gálán, mert azt Brie Larsson nyerte el A Szoba című filmben mutatott alakításáért. A Legjobb Film díját nyerte a Stanley Tucci közreműködésével készült Spotlight: Egy nyomozás részletei című film. Jennifer Lawrence-ről ITT láthattok néhány képet a tegnapi gáláról, ahol jelen volt Julianne Moore is, akiről pár kép ITT található.
    UPDATE: Amúgy az Oscar-gáláról az RORN oldala készített egy teljeskörű összefoglalást, szóval az érdeklődők esetlekg kattintsanak oda sok-sok képért.
  • Jennifer Lawrence itt az Oscar-előtti időszakban mindenféle rendezvényeken vett részt. Többek között egy esélyegyenlőségi vacsorán (egy képgyűjtemény erről ITT) és jelen volt a Women In Film Celebration rendezvényén is (amiről ITT nézhettek meg néhány képet).
  • Josh Hutchersonról forgatási képeink vannak, ráadásul nem is egy helyről. Először a The Long Home forgatásáról nézhettek meg egy képet Josh-ról a Twinspire Photography Instagramján.
  • Arról már párszor hallottunk, hogy Josh belevetette maját a DJ-skedés világába, most azonban összekötötte a kellemest a hasznossal és DJ Snake videoklipjében fog feltűnni. Egyelőre a forgatásról és annak szünetéből láthattok igencsak izgalmas képeket Joshról. A videoklip szerint egy taxi üti majd el hősünket, aki érdekes arcfestéssel jelenik meg klipben. A képeket a Zimbio oldalán találjátok.
  • Sam Claflin Mielőtt Megismertelek című filmjét rajtam kívül is biztos sokan várják. Nos, nekik okozhat örömet a film magyar feliratos előzetese, amelyet ITT nézhettek meg.
  • Natalie Dormerről a The Forest Photocall-járól láthattok képeket a Getty Images oldalán.
  • Amandla Stenbergről egészen sok hírünk van mostanában. Nemrégiben azt jelentette be, hogy tanulmányait a New Yorki Filmművészeti Főiskolán folytatja - erről Instagram oldalán tudósított.
  • Amandláról az I-D magazinban is olvashatnak amerikai rajongói, az Amandlát ábrázoló újságoldalakat viszont megnézhetitek menedzsmentjének weblapján.

1 megjegyzés: