2016. február 12., péntek

Breaking News: Március 23-án jelenik meg a mi DVD-nk is!! - frissítve

Az imént jelentek meg a DVDEXTRA oldalán a ProVideó márciusi DVD megjelenései, amelyen már A Kiválasztott 2. rész DVD/Blu-Ray verziói is szerepelnek 2016. március 23-i dátummal!! Úgy tűnik, a következő verziókban láthatjuk majd a sorozat utolsó részét és a teljes sorozatot is:


  • Az éhezők viadala: A kiválasztott - befejező rész (The Hunger Games: The Mocking Jay, Part 2)
  • Az éhezők viadala: A kiválasztott - befejező rész - duplalemezes, extra változat (The Hunger Games: The Mocking Jay, Part 2, 2 DVD)
  • Az éhezők viadala: A teljes gyűjtemény (The Hunger Games Collection, 4 DVD)
  • Az éhezők viadala: A teljes gyűjtemény - extra változat (The Hunger Games Collection, 8 DVD)
  • BD: Az éhezők viadala: A kiválasztott - befejező rész (The Hunger Games: The Mocking Jay, Part 2)
Az egyfilmes verziók a hagyományos változatokban jelennek meg tehát egy illetve két lemezes DVD-n és Blu-Rayen, de a teljes gyűjtemény is megvásárolható lesz 4 DVD-s gyűjtődobozban és 8 DVD-t tartalmazó extra változatban is.

A Mozinéző cikke szerint, idézem "A befejező rész megjelentével megvásárolható Az Éhezők Viadala:  A kiválasztott – I. és II. része, egy csomagban, mely tartalmazza az utolsó két rész 1 lemezes DVD változatát."

Némileg rémisztő, hogy a tájékoztató anyagban már az eredeti cím is hibásan jelenik meg, remélem, ez nem lesz jellemző a lefordított kiadványokra.


A borítótervek a DVDBluRay webáruházából származnak (bár a gyűjteményeknek itt is csak az eredeti angol nyelvű borítója van meg, azokat azért nem mutatom még), ahol már árak is vannak feltüntetve.
Ezek szerint az egylemezes DVD 3.090 Ft, a két lemezes extra változat és a két filmes verzió 3.890 Ft lesz, a DVD 6.790 Ft, a négy lemezes filmes DVD gyűjtemény 4.990 Ft, a nyolc lemezes extra DVD-kkel bővített teljes gyűjtemény pedig 7.690 Ft. Más helyeken lehetnek eltérések, most több helyet nem nézegetek végig, irányadónak szerintem teljesen jók ezek az árak.

A DVD-khez specifikációk még nem jelentek meg, természetesen, amint ez megtörténik, azonnal szállítom az infót !!
Addig is A Kiválasztott 2. rész USA DVD-jének extráiról EBBEN a bejegyzésben olvashattok, abban a reményben, hogy hátha ezeket mi is megkapjuk, a 8 lemezes DVD kinti extráiról pedig EZEN bejegyzés végén olvashattok.

8 megjegyzés:

  1. Már nagyon várom! Köszi, hogy kiraktad! :)))
    Bori

    VálaszTörlés
  2. Én már erre nem tudok mit mondani. Hogy még a címet is elrontják? Egy dolog rábízva a magyarokra az pedig a szinkron/fordítás és még ezt sem képesek normálisan megcsinálni.

    VálaszTörlés
  3. Csak most esett le, hogy mit rontottak el... Jézusom, ez nagyon durva!
    Bori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak az eredeti címet :)

      Törlés
    2. Monckingjay külön?? Úúristen!! Hát asszem ezt se fogom megvenni.

      Törlés
    3. Jólvan, látom én se tudok gépelni rendesen😂😂 bár én nem egy hivatalos honlap vagyok, lehet nekem lehet😂😂

      Törlés
  4. A 8 DVD-s gyűjteményt szeretném megvenni, feltéve hogy olyan árkategóriában lesz ami elérhető és/vagy elfogadható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is vágyódom rá, de miután az eddig DVD-k megvannak extrásan, nem fogok újabb nyolcra beruházni ez hétszentség. Majd megvárom a nyarat, amikor lecseng a dolog, és hátha felkerülnek az extra-extrák YT-ra...

      Törlés