2016. február 17., szerda

4 filmes gyűjtemény reklámfilm

A Hitfix jóvoltából egy ilyen jól sikerült reklámfilm került elő, amely a 8 lemezes, 4 filmes Éhezők Viadala DVD gyűjteményt reklámozza, kedvem támadna megvenni (csak én már mindegyik eddig megjelent filmet 2 lemezes DVD-n vettem meg, azért a néhány jelenetért/kisfilmért, amit még eddig nem láttam, nem érné meg a közel 8.000-es ár, pedig alapvetően az egy teljesen kedvező ár szerintem). Szóval nézzétek, élvezzétek, sóhajtozzatok mélyeket :)

6 megjegyzés:

  1. Engem igazán a színfalak mögötti részek hoznak lázba, amikor azt mutatják, hogy valójában hogyan forgattak le egy részt, a sok apró trükkök a zöld háttérrel stb. Kár, hogy ezeket nem lehet lekalózkodni a netről mint magát a filmet, vagy, hogy sehol sem lehet online megnézni őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem rajongóként ilyet nem is illene tenni. Ha nem tudod magadnak megvenni, akkor érdemes kérni valami alkalomra az extra DVD-s verziókat. :)

      Törlés
  2. Alig várom, hogy végre a kezemben tarthassam ;) Amúgy az ár tényleg jó, többre számítottam és igazából úgy voltam vele hogy 10 ezernél többet nem vagyok hajlandó áldozni rá. Mondjuk nekem csak az első kettő film van meg DVD-n, abból is csak az egylemezes változat. ( és meglehetősen akadoznak, mert rengetegszer néztem meg őket)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondanám, hogy irigyellek, de nyilván az én döntésem volt, hogy én mindig megvettem az extra DVD-s verziókat. De ami eddig kimaradt, azt nagyon megnézném. De azért nem érzem reálisnak a közel 8.000-et.
      Viszont. Azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy annak, akinek valamiért - bármiért - nincsenek meg ezek a DVD-k mindenképp megéri, mert akárhonnan számolom, összességében gyakorlatilag a fele az ára, mint az eredetieknek. Remélem, tényleg klassz anyag is lesz. És azt is, hogy előkerül belőle jó sok minden - előbb vagy utóbb - és minél többen részesülünk belőle. Én azon leszek.

      Törlés
    2. Hát igen, neked így nagy ráfizetés lenne a dolog, azért a pár plusz jelenetért tényleg nem érdemes kiadni ennyi pénzt. Viszont aki vmilyen oknál fogva csak mostanában (a befejező rész kapcsán) ismerkedett meg a sorozattal vagy eddig nem szerette volna megvenni a DVD-t annak most teljesen megéri :)

      Ui.: Szombaton este 21:00-kor Éhezők Viadala a Film+-on, jöv. héten pedig Futótűz.

      Törlés
    3. Kösz a tippet.
      Na, majd holnap rákérdezek, van-e igény közös filmezésre. :)

      Törlés