2017. augusztus 1., kedd

Woody Harrelson szerepel majd Jennifer Lawrence és Amy Schumer filmjében?

Ez még nyilván nem Az a Bizonyos Woody Harrelson interjú, amellyel kapcsolatban az oldalsávban láthattatok kérdést a múlt héten, de az is jön majd. Mivel többen jeleztétek, hogy megelégszetek a részletek fordításával is, ezért csak néhány részletet fordítok majd belőle. Mondjuk Éhezők Viadalával kapcsolatosan nem olyan sok minden van az eredeti anyagban sem sajnos.
Most viszont arra utalnék vissza, amikor az utolsó film elérkezte utáni Jennifer Lawrence interjúkból kiderült, hogy Jen legújabb barátnőjével, Amy Schumerrel készít filmet. Akkor még a forgatókönyvön dolgoztak, azóta viszont előrelépés történhetett, ha már a szereplőkön agyalnak. Az Entertainment Tonight cikkéből az derül ki, hogy a lányok Woody Harrelsont is kiszemelték.

Woody Harrelson az egyik július eleji hétvégén, a Majmok Háborúja premierje előtt időzött New Yorkban Jennifer Lawrence-szel és Amy Schumerrel.
A hír azért is érdekes, mert Lawrence-t és Schumert sem látták együtt a 2016-os Golden Globe óta.
- Jennél voltunk - mesélte Harrelson - aki amúgy papucsban jelent meg a vörösszőnyegen - az ET-nek, hogy Éhezők Viadala szereplőtársnőjével és a 36 éves vígjáték szereplővel töltötte az egyik estét. - Nagy buli volt, rengeteget röhögtünk. Csak ültünk és fetrengtünk a nevetéstől.

Kép: Amy Schumer Instagram

Schumer ki is tett egy képet az Instagramjára, amelyen Lawrence-szel és Harrelsonnal pózol, ami felkeltette a rajongók érdeklődését, hogy kedvelt színészük a lányok nagy várakozás övezte filmjében.
- Reméljük, meghallja ezt a Jóisten - mondta Harrelson a filmben való szereplés lehetőségéről. - Ha bármi mód lenne rá...

Woody Harrelson papucsban a Majmok Bolygója premierjének vörösszőnyegén

Ami az egykori szereplőtársnőjével való újbóli együttműködést illeti, Harrelson így áradozott:
- Imádok vele dolgozni, nagyon jó móka. És szerintem Amy Schumer is remek tehetség. Szóval fantasztikus lenne.
Forrás: Entertainment Tonight

2 megjegyzés:

  1. !! *.* Na hát kíváncsi vagyok mit hoznak össze ezek 3man :DD

    VálaszTörlés
  2. Hát, én nem érzem azt, hogy Jen és Amy filmjéből bármi értelmes sülhetne ki. :/
    Mondjuk vígjáték és vígjáték között szerintem komoly különbségek tudnak lenni, és félek, ez az idiótább fajtábbikból való lenne. Reméljük idővel bebizonyosodhat, hogy nem volt igazam...

    VálaszTörlés