2017. augusztus 3., csütörtök

Filmajánló: Minden, minden - a főszerepben Amandla Stenberggel

Ne feledjétek, mától látható a mozikban a film, amelyről nemrégiben olvashattatok. :) Azért természetesen hozok egy hivatalos ajánlót és előzetest és ezúttal is örömmel fogadom, ha valaki kommentben megfogalmazná a véleményét. Én is megnézem majd a filmet, lehet, én is így teszek majd :)

Hát igen, a kintiek már május közepétől láthatták a filmet,
nem értem, mi miért csak mostantól nézhetjük meg.

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében... és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra.
Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek... még ha mindent el is veszíthetnek. Forrás: Port.hu


Szerintem nem is teszek hozzá többet, minden érdeklődőnek jó szórakozást kívánok a filmhez! :)

1 megjegyzés:

  1. Na, én megnéztem tegnap a filmet, nekem bejött. Aggódtam, mert a kritikákban nagyon lehúzták, mondván, hogy tele van klisékkel. Jó, hát a film nem találja fel a spanyolviaszt, de szépen kelti életre a könyvet.
    Jó volt látni újra Amandla Stenberget, klassz csaj, nagyon rendben volt a szerepben, a filmnek meg - ahogyan a könyvnek is - remek hangulata van. Érdemes megnézni, kellemes szórakozás, ha valaki a forróság elől nem a vízpartra, hanem a moziba menekülne, akkor mindenképp.

    VálaszTörlés